Facebook Instagram

Beoordelingen van Farina Pizza Leiden

Recente recensies van Farina Pizza Leiden

5 sterren na 401 reviews

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza van de maand is weer superlekker! Veel verschillende smaken in perfect evenwicht, heel mooi!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is te merken dat hier vakmensen aan het werk zijn, maar die nog wat aandacht kunnen schenken aan het bezorgen. De pizza's waren helaas koud en het vocht zou wat meer van de pizza's afgehaald kunnen worden. De prijs is wat aan de hoge kant, maar wel lekkere pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met verse traditioneel Italiaanse ingrediënten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt superlekkere pizza's met dunne bodem! Bezorgen helaas niet in Leiderdorp maar de moeite waard om het te halen! Heerlijk gegeten

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer de pizza wat aan de koele kant en knapperigheid was ook al minder.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, getriggerd door de goede recensies. Prima pizza’s, goede smaak, zeker niet zompig of vet. Mooi op tijd bezorgd, ondanks dat het zondagavond was en best slecht weer. Dit was zeker niet de laatste keer dat we onze pizza’s hier hebben besteld. Ik denk dat we onze nieuwe pizzeria hebben gevonden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ingrediënten. Dat proef je!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pizza's met heel verse ingrediënten. Bezorgtijd op de minuut nauwkeurig.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, en stokbrood met smeerseltjes. Ook een heerlijke wijn erbij besteld. Altijd snel en vriendelijk. Het eten is van uitstekende kwaliteit.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk de pizza’s Wij eten eigenlijk al vanaf onze 16 e pizza van karalis maar eigenlijk vind ik Farina lekkerder 🤗

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza van de maand met volkoren bodem is erg smakelijk. 😋

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tijden niet zulke lekker pizza gegeten! Bezorging ook snel en nette bezorger!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn als vanouds heel goed van smaak (boscaiola en Farina speciale). Maar in een zat een zwarte haar en de truffelsalami was niet te proeven op de speziale , dus we vermoeden dat die er niet op zat

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker, op het dessert mag van mij best wel wat minder slagroom erop

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, zoals altijd.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte voorgerechten. Prima pizza's en thuisbezorgd op afgesproken tijdstip. Helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza goede kwaliteit topping, goede bezorging

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet normaal hoe lekkere bruschetta en lasagne!❤️

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was bijzonder lekket

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Pizza van de maand is ook een echte aanrader.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom fantastisch. Het eten was heerlijk en de bezorger was heel vriendelijk. Het eten was netjes verpakt en enorm mooi opgemaakt. Top!!!!!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeeerlijk, vriendelijke snelle bezorging

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier nu voor de 2e keer besteld en het was weer super lekker! Wij vinden het echt een aanrader.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer pizza’s zelf opgehaald. Het restaurantje is klein maar ziet er gezellig en bovenal heel netjes en verzorgd uit. Iedereen droeg mondkapjes.Op dit moment natuurlijk niet mogelijk om daar te eten. En ja de pizza’s.. gewoon weer Top!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik vlak aan de overkant van jullie woon en ik direct ben begonnen met eten was de pizza erg snel afgekoeld

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en zeer smaakvol.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en weer eens wat anders dan de gangbare pizza's. En... italiaans, dus geen spullen die helemaal niet op een pizza horen.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's met een goede dunne bodem. En niet te zwaar. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en zeer vriendelijk personeel.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk! Ik had gister ravioli en dessert del giorno, heel smakelijk! En eer gister de pizza met 4 kazen, die was ook heel lekker De pizza was niet krokant,maar wel prima

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza!! Dunne bodem goed gevuld! Besteld voor 18.15 uur kwam om 18.40 uur, overigens wel op de hoogte gesteld dat het later kwam.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 2 verschillende bestelde Pizza’s werden keurig op tijd bezorgd. De kwaliteit was voortreffelijk.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat zijn deze pizza’s toch lekker. Binnen het uur bezorgd top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging pizza’s heerlijk alleen moesten we ze iets opwarmen dat zou in de toekomst beter kunnen, maar is geen reden om niet meer te bestellen

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en vergeet ook zéker de desserts niet! 🌟🌟🌟🌟🌟

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat n heerlijke verrassing waren de pizza’s die we keurig op tijd kregen! We hebben ervan gesmuld! Dat gaan we vaker doen!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bedankt voor de super service, de tiramisu nog bij te voegen (was op tijd van de bestelling net niet in voorraad). Het eten was heerlijk, de bezorging op tijd en vriendelijk

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en heerlijke anti pasta!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor bezorging later op de avond. Bezorger was keurig op tijd (te vroeg zelfs, maar eerlijk gezegd wonen we dan ook om de hoek, hadden op dat moment niet de mogelijkheid om zelf af te halen). De nieuwe pizza zucca was heerlijk! En de for maggi is altijd goed :)

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden Erg lekker gegeten en ziet er verzorgt uit met verse ingrediënten.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza’s, zeer verzorgd, smaakvol en met zorg bereid. Top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s vlug geleverd en waren weer heerlijk een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Fijn dat er gezorgd was voor een kleine aanpassing vanwege een allergie. De pizza van de maand was nóg lekkerder met wat zwarte peper erover. Tipje voor de rest van de maand :)

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer errug lekkerrrrrr. Ook weer zeer optijd. Om de vingers bij op te eten. Groetjes janneke

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Vlot bezorgd

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pompoenpizza was verrukkelijk! Heel origineel en lekker. Bezorging was op tijd en de pizza's nog goed warm.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super vriendelijke en gastvrije mensen, zowel de mensen in het restaurant als de bezorgers. We komen hier heel graag!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, heerlijk......

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten. Al paar keer besteld en altijd lekker en snel. Top mensen !

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede bezorging en duidelijke informatie over de bezorging. Meer dan een 10 waard. Toppers. En de pizza is super lekker klasse!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke pizza's afgehaald. Heel goed geregeld m.b.t. de coronaregels.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza s

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een keertje geen pizza genomen, maar een Lasagna. Die was echt heerlijk. Een echte aanrader.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing food :)

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd. Is altijd goed alleen nu was de bodem zacht. Niet wat ik gewend met van Farina.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 pizza's kwamen dampend uit de tas! Ernstig lekker en tijdig bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza en keurig op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker pizza, bodem en ingrediënten waren heerlijk.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk ! Mozzarella di bufala was echt lekker

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Vriendelijke bezorger

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met pure, uitsluitend verse ingrediënten is dit voor mij de lekkerste pizza, die er in Leiden te krijgen is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza en dampend heet thuis bezorgd 😃

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en taartje waren weer van fabuleuze kwaliteit. Echt heerlijk! Dat staat buiten kijf! Bezorging was wat vertraagd ivm een ongevalletje met de bezorger. Daar werd netjes over gebeld. Overmacht, geen probleem natuurlijk! Er zou een nieuwe pizza gebakken worden en een nieuwe bezorgpoging geregeld worden. Toppie. De vervangende bezorger was een wat aparte snuiter... Leek niet veel haast te hebben met de fiets (pizza was ook niet heel warm meer) en liep openlijk te schelden en mopperen over de "slechte" bereikbaarheid van mijn woning. Absoluut geen reclame voor het bedrijf. Vorige keren overigens altijd vriendelijke bezorging aan de deur gehad!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden trek in iets lekkers voor 's avonds en bestelden twee foccacia' s voor bij het borrelen. Om je vingers bij op te eten, zo lekker waren ze. Dat gaan we vaker doen.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. En vriendelijk bezorging. Ik hoorde hem al van ver aankomen. Trots op deze bezorger

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle service. Ik had nu een tiramisu erbij en die was echt top. Geen zachte inmekaar gezakte pudding met teveel alcohol maar een heerlijk dessert zoals het hoort. Ik blijf hier klant.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goede bezorging. Niet door de zingende pizzabezorger dit keer. Maar nu persoonlijk de eigenaresse. Helemaal TOP. Marcella dank je wel..#trots

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

quatro strationi heb ik al vele malen eerder beter ontvangen ! Heb Farina hoog in het vaandel . Maar ze moeten kwaliteit blijven waarborgen ! Ondanks de drukte !

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zoals vorige keer perfect. Aanrader

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer van goeie kwaliteit De bezorging liet even op zich wachten Maar netjes opgelost met twee blikjes drinken En een excuses

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk👌

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza alleen extra bestelde ingrediënt op verkeerde pizza gedaan. Waren heerlijke artisjokken aldus medepizza-eter. Vorige bestellingen altijd oké en smaakvol.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, heeft goed gesmaakt, snelle en vriendelijke bezorging, verder zo!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza"s, wellicht de beste van Leiden

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte bodem. Niet te vet. Heel goed van smaak. Leuke mini pizzeria, waar je ook nog gezellig kunt eten zag ik.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zaak ! Gister voor eerst besteld en ook telefonisch contact gehad omdat ik wat wensen had. Allemaal geen probleem en ik had bij de opmerkingen nog gevraagd om een ingrediënt wat ik vergeten was en niet op de lijst stond..Ook dat zat erbij dus goeie binnenkomer als nieuwe klant. Heel fijn dat je met mailtjes op de hoogte word gehouden want ik hoor geen bel hier. En precies zoals de mail aangaf kwam de bezorger. Heerlijke pizza met verse producten wat niet overal het geval is ,dus Farina heeft er een klant bij !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en supersnel bezorgd.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, vers, warm, smakelijk!!!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom een fantastische pizza van de maand. Ook de bospaddestoelen een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed heet Goed van smaak Gewoon goed Zeker een aanrader

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt alles was heerlijk van antipasta tot dessert

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer zoals altijd. En de bezorger was zeer vriendelijk .

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en mocht er iets vertraging zijn met leveren dan bellen ze netjes. Een top pizzeria!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg lekker, heeft goed gesmaakt

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. De nieuwe pizza van de maand vind ik een echte aanrader en de pizza 4 formaggi was op voordat we het doorhadden.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk..! Vers, lekkere ingrediënten en nooit te vet of te zout. Beste pizza's van Leiden.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles klopte. Prima!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 de keer besteld on line, en weer heerlijk genoten van onze pizza’s. Of je in Italië bent, net zo lekker. Weer voor herhaling vatbaar.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed en heel heet Sneller dan de tijd wat ze aangaven Zeker een aanrader om hier weer te bestellen

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle pizza, zo als het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon goed!!!! Beste Calzone sinds tijden!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en mooi op tijd

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, heeft alles heerlijk gesmaakt,bedankt

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden ons eten laten bezorgen, maar liepen enthousiast terug voor het dessert en onze complimenten; hier proef je Italië! Alles is vers met passie bereid, mooi opgediend en smaakt molto bene! Wij komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden dit keer de pizza van de maand. Deze deed mij denken aan de vakanties in Italië. Hij was echt heerlijk. Voordat de maand voorbij is gaan we nog een keer om deze pizza te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels een paar keer besteld bij Farina en de constante kwaliteit valt op. Daarom wilde ik voor maandag wat bruschetta bestellen. Zondag gebeld en de ingrediënten keurig apart verpakt geleverd. Brood in de oven, ingrediënten erop en smullen maar. Ga zo door Farina.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst pizza's besteld heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza deeg smaakte nog ''rauw'' - was nog niet klaar gebakken. Salade en Tiramisu waren super

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, voorgaande twee keer zó smakelijk. Nu lauw, beetje taai, kortom domper.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Heel vriendelijk geholpen. Vandaag de pizza met parmaham, parmezaansekaas en rucola. Die komt bij onze favorieten.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, echt verse producten worden er gebruikt en dat proef je. Bestelling plaatsen en bezorging waren dik in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd het eten was lekker. De bezorging snel en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Prima service

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was erg lekker vond alleen jammer dat er veel verbranden stuken opzaten en echt heel veel as in de doos

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Wat zijn we blij met Farina in de buurt. Snelle bezorging ook en fijn dat ze even bellen als er iets niet duidelijk is, of als het even iets langer duurt.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging en erg lekkere pizzas

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza, salade en tiramisu waren heerlijk, goede smaak, fris gemaakt. Jammer, dat jullie de salade en tiramisu weer in plastiek bakjes doen. de vorige leken mij milieu vriendelijker

Reactie van Farina Pizza:Bedankt voor het compliment! Onze voorkeur gaat ook uit naar de milieuvriendelijke variant. Helaas is het niet op voorraad maar ze zijn in bestelling!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers en op tijd klaar.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer even smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's net als in Italië

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren zoals gewoonlijk weer heerlijk. Bezorging weer stipt op tijd door de altijd vriendelijke bezorgers. Top. Alleen mis ik de pizza van de maand. Komen deze weer?

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Een echte Italiaanse pitza met vriendelijke personeel

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Nog steeds lekker knapperig en goed warm. Een aanrader!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goede pizza's en snel bezorgd!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke pizza Carbonara en Salmone! Groot en rijkelijk belegd. Ook de tiramisu is een aanrader!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vorig jaar in de buurt komen wonen, maar dit pareltje tot nu toe gemist. Het was erg lekker, en komen zeker vaker langs!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste bestelling hier. Via site 18.30 uur aangegeven voor afhaaltijd. Daarna plots mail dat het 19.25 uur werd. Naar Farina gereden en ongenoegen aangegeven. Hierop gingen zij ditect aan de slag, kwartiertje gewacht en het was klaar ! Goed opgelost, prima service. Piza's en pasta waren heerlijk ! Volgende keer geen Domino's maar wederom Farina !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere bestelling overheerlijk! Aanrader is de volkoren bodem!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer heerlijk. We hadden de Diavola en Formaggi. Top! Diavola heerlijk pittig! En ze waren ook nog goed warm. Vriendelijke bezorging, mooi op tijd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag hadden we 3 verschillende pizza's en pasta met zalm. Het was echt heerlijk.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Very excellent service! Pizza was on time and delicious as usual :)

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, uitstekend kwaliteit, goede communicatie.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn groot fan van dit restaurant. Het eten is heerlijk. We worden altijd heel vriendelijk ontvangen en geholpen.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles uitstekend: de snelle levering, het heerlijke eten. Weet niet wat beter zou moeten.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en bezorging op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en super lekker

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer heerlijk en lekker warm!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snelle bezorging, ik was hierdoor echt verrast. Pizza smaakte prima.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service, pizza, salade en tiramisu smaakten allemaal heerlijk! Ik waardeer het milieu vriendelijke verpakking zeer!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Voor de eerste keer besteld en is zeker een aanrader. Jammer is wel dat er transactiekosten gerekend worden bij je bestelling als je met iDeal betaald. Verder prima.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik beginnen met te schrijven dat ik GEEN aandelen heb in Farina:-). De pizza's zijn werkelijk heerlijk! Vers, goed belegd de bezorging is altijd op tijd en de bezorger(s) altijd vriendelijk en attent.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's van Leiden!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd En goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We zouden naar Italië op vakantie gaan op 31 mei. Dat ging niet door, en we wilden dus een echte pizza. We hebben jullie gevonden en we komen zeker terug! Fantastisch, net zoals ze die in Italië maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima! Lintpasta met zalm was ook zeer smakelijk! Gaan we zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We kijken er altijd naar uit om hier te gaan eten. Nu halen we ons eten op. De kwaliteit is heel goed. Iedereen die daar werkt is heel erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke pizza, je voelt je in Italie 😁😎

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd. De pizza was nog goed warm en erg lekker. De salade was vers en het stukje kokostaart met slagroom om je vingers bij af te likken! Ik wilde mijzelf eens trakteren en dat is goed gelukt. Volgende keer ga ik in de pizzeria eten! Ik ben benieuwd! :)

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza’s! Super dat de opties vegan en volkoren aangeboden worden!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone was lekker

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekkere pizza. Bezorging netjes en snel en pizza nog lekker warm. Beleg op de pizza vers en ruim belegd. Echte Italiaanse pizza.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede pizza's!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en anti pasto Farina. Zeer vriendelijke service. We kunnen niet wachten om weer te bestellen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op af te dingen. Italiaans, op tijd, goede prijs/kwaliteit & vooral verschríkkelijk lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De enige echte Italiaanse pizza in Nederland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, top pizza's en platbrood, super!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige goed belegde pizza met een lekkere dunne bodem. Mooi dat je ook een iets kleinere bodem kunt bestellen. Bezorgd op de tel van het gevraagde bezorgmoment.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sla, pizza en dessert smaakten uitstekend! - heel fijn en fris gemaakt. Snelle bezorging.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt top. Rijk van smaak. Pizza en ravioli waren erg lekker. Italiaans muziekje aan en je waant je even in Italië.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schoonmoeder uit Sicilië vond de pizza heerlijk. En als 'di mama' dat zegt dan is dat dus echt zo. (wat wij allang wisten natuurlijk) ;-)

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten top pizza en verrukkelijke pasta. Als je hier nog niet gegeten of besteld hebt, zo snel mogelijk doen!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas zoals iedere keer heerlijk van smaak.Slimme zet om pizza van de maand in het assortiment te doen. Volkoren bodems een aanrader.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd👍 En prima pizza

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal Top heerlijk gegeten M'n vrouw weer de heerlijke calzone en ik de carpaccio bresaola, de bruschetta is ook een aanrader

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzabakker in Leiden! Pizza's waren weer heerlijk! Status van de bezorging krijg je netjes en de bezorgers zijn erg vriendelijk en houden zich netjes aan de corona regels. Mijn complimenten aan Farina!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren echt heerlijk van smaak! Alleen kwamen ze thuisbezorgd met de toppings naar 1 kant geschoven, waardoor de bodem aan die kant zompig was geworden en het er iets minder smakelijk uitzag. Desalniettemin hebben we genoten van de lekkere smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en bezorging op tijd. En een leuke attentie ontvangen wegens 1 jarig bestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben Farina pas kortgeleden ontdekt, maar willen nooit meer ergens anders bestellen. Echt heerlijke pizza en een goed en bijzonder aanbod aan variaties. De bezorging duurde ietsje langer dan aangegeven, maar ze belden om dat te laten weten. En deze pizza's zijn het wachten zeker waard!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging, goede kwaliteit.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooo lekker! Echte italiaanse pizza’s... En de verrassing die er gisteren bij zat, limoncello en citroen macaron, was heerlijk! 👍🏻

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk snel en warm. Goede Vegetarische pizza! Alsof je even in Italië bent.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Italiaanse pizza's, dunne korst. Perfect op tijd bezorgd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was precies zoals wij hadden gehoopt. Vers, warm, smaakvol, goed verzorgd en met een glimlach!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza. Blij dat er een goede pizzeria in de buurt zit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon uitstekende pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De casarecce was heel goed van smaak Maar de inhoud vond ik een beetje weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren van twee pizza's de bodems een beetje slap en daardoor wat taai. Jammer want verder waren ze lekker. De rucola had beter rauw boven op de pizza gekund. Nu zat het onder de extra mozzarella. De bezorging door Anouar was perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ECHT HEERLIJKE Pizza's, alles héérlijk vers en de bezorging buitengewoon vriendelijk (ook belangrijk)

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza,s net als in Italië misschien wel beter

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, geweldige pasta's (ook glutenvrij) en vooral superfijne mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, normaal vind ik jullie kracht het heerlijke deeg. Maar nu was de pizza (calzone) helemaal zwart. Normaal zijn de pizza's heerlijk. Gebeld en wel een nieuwe ontvangen. Maar zo eet je apart. Dat is jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij worden altijd erg blij van de kwaliteit van deze Italiaanse top pizza zaak. Traditioneel, goed deeg, verse toppings, altijd smaakvol.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker pizza’s besteld,altijd goed maar deze waren niet lekker. Heel erg nat ,topping naar 1 kant geschoven. Beetje jammer!!!

Reactie van Farina Pizza:Dit is zeker niet de bedoeling. Wij nemen nog even contact met u op.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle vijf de pizza's waren super lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke bodem en pure volle tomatensaus! we hebben genoten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De keuze van de winnares (pizza v/d maand mei) was heerlijk. En bezorging was weer precies op de minuut op tijd. Zwitserse precisie ;-) Weer heerlijk gesmikkeld.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top! Pizza’s zijn gewoon heerlijk! En de bezorging?We hadden zsm. gekozen maar was erg druk dus werd aangegeven 20:00 u. En exact 20:00 u werden ze bezorgd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's & precies op tijd. Eén waarschuwing: de pizza's zijn zó uit de oven, dus brand je niet ;-)

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, perfect op afgespeoken tijd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig 👌🏾

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere pizza. Wel wat duurde maar het is het waard. We wonen iets verder weg, en daarom is de pizza soms wat minder warm (maar zeker niet koud).

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hulde voor de bezorging, kwam precies op de tijd die ze hadden doorgegeven! Kwaliteit pizza's was wisselend, desserts waren uitermate goed.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse ! Jullie tiramisu is verslavend !

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd ! Echt weer van genoten Alleen jammer dag de tiramisu er niet bij zat (Van de actie)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's smaakten heerlijk,maar ze waren lauw. Tip over de indicatie wachttijd. Beter voordat je besteld vermelden. Wij hadden een wachttijd van 1.30 om 19.00. Zagen dat toen we besteld hadden. Voor ons geen probleem, maar voor kinderen wellicht wel.groetjes, Gerard en Elma

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza's! Top tent!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's met een goede krokante bodem. Top dat je zo'n beetje je eigen pizza kan samen stellen. Eigenaars super vriendelijke mensen. Top, vooral afhaal eet gelegenheid erbij gekregen in de Stevenshof. Ik ben er blij mee!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snelle en vriendelijke bezorging. Wij zijn fan!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza’s van uitstekende kwaliteit, ingrediënten vers en puur.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke ambachtelijke pizza s. Zoals het hoort!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk! Dunne bodem en goed belegd. En op tijd bezorgd. Echt een aanrader👍

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een a.b.ctje. A: erg op tijd zoals eigenlijk altijd B: wederom ultra goed verzorgt C: superrrr lekkerrrrr Dank weer voor de uitstekende verzorgde pizza's tot de volgende bestelling groetjes

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom vanuit Oegstgeest speciaal naar Farina omdat dit by far de lekkerste pizza'suit de omgeving zijn. Wel jammer dat jullie niet bezorgen in Oegstgeest hoor

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldige kwaliteit, snelle bezorging

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza’s met verse ingrediënten. Nergens zo lekker als bij Farina

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst pizza s besteld bij Farina. De pizza s (vier verschillende) waren allemaal rijk belegd, warm en heel lekker. Bedankt!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en de pizza was erg lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die pizza van de maand vind ik lekker. Combi asperge, ei, ham en gorgonzola.... top. De pizza is zeer machtig. Normaal krijg ik wel een pizza op, maar met deze heb ik wel moeite mee. (niet erg hoor ;-) )

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza's waren echt heel erg lekker. Het enige wat jammer was is dat op woensdag als je boven de20 euro besteld je een stuk tiramisuz krijgt. Wat dan wel vervelend is dat je met 4 mensen dan wel een heel klein stukje hebt.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza’s met lekkere dunne bodem en precies op de beloofde tijd bezorgd.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker zoals we van Farina gewend zijn. Komen zodra het weer mag lekker aan de bar eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om deze pizzeria ontdekt te hebben; we wonen vlakbij maar wisten niet dat er zo'n goede pizzeria in de buurt zat! Komen zeker een keer eten na de Coronacrisis. Bezorging was ook goed en contactloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza. En dan die Tiramisu. Top gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super. Nu met het alleen kunnen ophalen op afspraak ook super.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.👌🏾

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en stipt op tijd gebracht.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza´s, nog lekker warm toen ze gebracht waren (is bij andere bedrijven wel eens anders). En ook op tijd!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza's en pasta en heel vriendelijk team medewerkers

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd geleverd, lekker warm, heerlijke Pizza met ruim beleg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke pizza’s en pasta!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd toppie

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke piza's

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en keurig op tijd zoals besteld.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer goed verzorgt en super lekker.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's, elke keer weer!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, volgens afspraak super lekkere pizza's geleverd, een aanrader

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke pizza's! Iedereen heeft ervan genoten! Ook werden de aanwijzingen om eventjes te bellen i.p.v de deurbel te gebruiken, goed opgevolgd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen! De pizza van de maand is een aanrader

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld was erg lekker ,pizzabodem perfect bezorger was er precies op de afgesproken tijd en kwam loeiheet uit de box.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simply perfect as usual!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Farina maakt traditionele pizza's en ze doen dat heel goed, beter dan de meeste pizzeria's in Leiden. Je doet je ogen dicht, neemt een hap en je bent in Italië, zo hoort het.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van de pizza's met krokante bodem!! Alle ingredienten zijn vers, genietmomentje in deze vervelende tijd. Wij wonen iets verder dan het bezorggebied maar nemen de moeite om ze op te halen en ze nog even in de oven te doen. Echt een aanrader!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker zo als altijd

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zoals ze je ze in Italië ook zou krijgen. Heerlijke verse ingrediënten. Farina Pizza staat bij ons op nummer 1. In deze bizarre tijd de pizza's laten bezorgen. Precies op de seconde nauwkeurig werd deze bezorg ;-) Bezorger was vriendelijk en correct en hield zich aan alle voorschriften voor bezorgen. Erg goed en geeft vertrouwen.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wauw! Wat een fantastische pizza's. En zulke lieve mensen. Wij komen iedere maand even langs voor de (nieuwe) pizza van de maand, of we komen even langs om ze op te halen.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker En een snelle levering Dank je wel Gr johan en janneke

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!! Prima service, je wordt netjes te woord gestaan en probleem wordt goed opgelost!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker. Maar erg klein voor de prijs.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer veel te lekker . Groetjes

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies om half 7 kwam mijn bestelling De tijd waar op.ik hem besteld had. Nette en beleefde jongen kwam het brengen

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top Dank je wel

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers gebakken pizza. Net uit de oven. Belicimo

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gebakken met verse produkten. Razendsnel bezorgd!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij met de komst van Farina. Heerlijke Italiaanse pizza zoals je een pizza wil hebben. Bestelling altijd netjes bezorgt en snel, zelfs in Valkenburg. Vandaag een stokbroodje kruidenboter besteld. Heerlijk vers brood, echt een aanrader.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza. De enige met de echte Italiaanse smaak. Verse ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een geweldige service

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte Italiaanse super pizza’s! Zijn allemaal even lekker! En de pasta’s ook trouwens....

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie lekkere pizza calzone. Later op de avond was minder prettig.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer pizza besteld bij de beste pizzaria van leiden en omstreken. Weer ruimschoots optijd, uitstekend verzorgt en weer heel lekker. En met deze keer een verrassing erbij. Dankje wel daarvoor.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Vers uit de oven

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good and always on time. Perfect!!!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing!!

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van onze pizza zoals wij gewend zijn! Voor het eerst de meergranenbodem geprobeerd wat ook zeer smakelijk was. De bestelling was ook op de geplande tijd klaar voor ons, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de Beste Italiaanse pizza voor mij !! heerlijk was het, en mijn kinderen hebben ook genoten, en een super goede service.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd prima en altijd op tijd geleverd. Ga zo door. Gr

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een heerlijke pizza s!!!!aanrader dus. bezorging ruim op tijd, enige minpuntje ze werden erg snel koud zodra de doos open is.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aller eerst een heel mooi en gezond 2020 voor iedereen . 1 januari om het nieuwe jaar in te luiden maar weer een pizza besteld . Deze was zoals het vorige jaar weer erg lekker en ga er alles aan doen om deze pizza in mijn dieet te laten passen. We zijn inmiddels verslaafd aan de pizza's van farina. Verse producten met veel liefde gemaakt en dat proef je groetjes en een liefdevol 2020.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza met verrassende topping

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza's en bruchettas gekregen met een snelle bezorging...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn echt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza's zoals we ze kennen uit Italië. Ingrediënten uit Italië. Heerlijk. Bediening en eigenaren zijn zeer vriendelijk. We zijn vaste klant geworden en komen elke week wel een pizza halen.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On time and delicious!!!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pizza's en netjes op tijd bezorgd

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pizza, great service

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De afgelopen weken twee keer pizza afgehaald, en allebei de keren helemaal in orde. Een gezellige en verzorgde zaak, heerlijke pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeel eeeerg lekkerrrrrr

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer toppie

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker,gezond, authentiek, betaalbaar, genieten

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom om de vingers bij op te eten. 👌👍

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse pizza’s en super vriendelijke mensen. Gezellige en mooi restaurant! Een aanwinst voor de Stevenshof. Een echte aanrader!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snel bezorgd. Een echte aanrader.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren alle drie heerlijk. Die met ansjovis vond m’n man die niet van ansjovis houdt ook lekker. Ook de foccacia is lekker en de salade met buffelmozzarella. Het zou helemaal top zijn als ze nog iets warmer zouden zijn. Ze waren snel koud maar desondanks bleef de smaak goed.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heeeerlijk maar helaas dit keer de lasagne en pizza koud nog in de oven gedaan maar smaakte daardoor toch een stuk minder Al is de snaak goddelijk

Reactie van Farina Pizza:Beste, bedankt voor de feedback. We hebben zondag duidelijk niet goed geleverd. Dit vinden wij erg vervelend. Wij nemen nog even contact met u op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was 1 pizza koud, die hebben we in de oven moeten opwarmen. Ook was bij de pizza calzone de doos doorweekt van de saus.

Reactie van Farina Pizza:Beste Lisa, bedankt voor de feedback. We hebben zondag duidelijk niet goed geleverd. Dit vinden wij erg vervelend. Wij nemen nog even contact met u op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza squisita!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest verboden worden die pizza ze hebben hem weer veel te lekker gemaakt. En weer waren ze optijd. Welke pizza je ook probeerd er is er geen een die niet lekker is Ze hebben alleen lekker , erg lekker en heel lekkere piza's. Tot de volgende bestelling groetjes

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza van de maand een echte aanrader heel lekker. Alle bestellingen zijn trouwens erg lekker en tot in de puntjes goed verzorgt. En altijd optijd bezorgt.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza's in Leiden en omgeving!!!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!!!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom erg lekker. En tot in de puntjes verzorgt.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza van de maand was weer heerlijk. Leuk om iedere maand een andere pizza te proeven.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza weer. Die pizza van de maand mag van mij blijven :)

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Opmerking is niet gelezen maar beleg op pizza is goed. Blazen in deeg wel wat verbrand

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was goed optijd Ik neem iedere keer een andere pizza en deze was ook weer bijzonder lekker.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zeer goed verzorgd en erg lekker. Ook eten bij het restaurant is zeer aan te raden. Heerlijk eten en zeer gastvrije vriendelijke bediening.

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren zoals altijd heerlijk. Het deeg was top. De bediening snel en correct. Farina is een echte aanrader.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza’s sinds lange tijd. Absolute aanrader!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De lasagna was heerlijk. De bladen zijn dus en de saus goed gekruid. We hebben genoten.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Leiden en omstreken!

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even goed als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzas!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza's! Lekker dunne bodem, goede ingrediënten en snel geleverd. Grazie!!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke traditionele pizza’s en pasta’s topper

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen zeer tevreden, lekkere pizza, goed van smaak. Snelle bezorging en prima service. Enige minpuntje vond ik de bodem van de pizza, diewas erg zacht, ook de rand, die mag van mij persoonlijk knapperig zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en super bezorging

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk. En van de taart hebben we genoten. De bezorger bracht het eten netjes bij de voordeur ;-)

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op tijd bedankt !!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s. Heerlijk gegeten

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Eindelijk een pizzeria in Leiden die met passie pizza's maakt! Bezorging snel en erg vriendelijk personeel. Echt een aanrader Farina pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een verrijking voor de buurt!!! Wat een fijne zaak en wat een heerlijke delicatesse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere pizza’s. Dunne Italiaanse pizza’s met verse topping. Aanrader en snel bezorgd!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza ,snelle en goede bezorging Een aanrader !

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een heerlijke pizza en snel geleverd!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's in een mum van tijd bezorgd. De pizza's van Farina zijn echt Italiaanse pizza's, heerlijk dunne bodem, knapperig randje, verse ingredienten erop. Pizza van de maand juli is een aanrader! Wat mij betreft is Farina een blijvertje in de Stevenshof.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza met Passie, en dat proef je. Alle reden om dit verborgen pareltje in de Stevenshof te bezoeken. Ook al woon je bijvoorbeeld in de Merenwijk. Best kept secret binnenkort niet zo secret meer, ben ik bang.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat er in de buurt lekker eten is! Blij mee Smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgen en heerlijke pizza's, eindelijk eens bezorgpizza's zonder een kilo zout erin verwerkt. Heerlijk! Een puntje: De Giardiniera had tomatensaus terwijl hij op het menu toch echt onder het kopje Bianche staat (zonder tomatensaus)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed belegde pizza’s en precies op de aangegeven tijd bezorgd.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit gepaard met een snelle bezorging maakt t plaatje compleet! Sinds lange tijd niet zo’n lekkere pizza gegeten, lasagna mjam mjam.. bruchetta gewoon heerlijk! T mooie is dat je ook voor de kids een kinderpizza kan bestellen. Ik ben een zeer tevreden klant... wordt vervolgd!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker! Ze koelden helaas wel snel af. De bezorger was ook helaas mijn gratis blikje fanta vergeten. Hij bood wel netjes aan om het nog te gaan halen, maar dat vond ik wat teveel gedoe voor 1 blikje. Verder prima!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en snelle bezorging.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we iets hebben besteld bij Farina. Lekkere pizza met goede dunne bodem en goede ingrediënten. De bezorging was netjes op tijd.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten super snelle service en hele vriendelijke mensen echt een top zaak heb al meerdere keren besteld een echte aanrader 👍👍👍

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn eerste bestelling bij Farina. Deze keer een calzone besteld. Netjes via de mail updates over de status en pizza was snel afgeleverd. Enige min punt was dat de pizza niet door en door warm was.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, snel geleverd en ECHTE Italiaanse pizza!!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s. Wat een fantastische aanwinst voor de stevenshof, lekkere verse pizza’s voor een leuke prijs. Ik kom snel weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging. Pizza's waren nog lekker warm. Top!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta. Op tijd geleverd. Helemaal top.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, heerlijke dunne bodem. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza's besteld. De pizza's waren erg lekker. Met een heerlijke dunne bodem. Een pizza, zoals een pizza hoort te zijn.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza met 4 kazen was heerlijk, er had zelfs wat mij betreft iets minder kaas op ge kunt. De lasagne was ook lekker. De tiramisu en het limoen toetje waren heel lekker. De bezorging was vlot

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s werden super snel bezorgd en waren heerlijk!! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Lekker vers en top kwaliteit

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza’s en vlotte bezorging! Een echte aanrader!👍🏻

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke italiaanse pizza met lekkere dunne bodem. Goede kwaliteit, alleen had er van mij wel iets meer kaas op gemogen. Mijn zoontje vond het de lekkerste pizza salami ooit!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker. Eindelijk weer een goede pizza. En de bezorging perfect. Smaakt naar meer!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza! Beter dan de standaard bezorgpizza, ik ga zeker meer van hun kaart proberen, daar staan namelijk ook allemaal bijzondere (en ook hele gewone) pizza's op!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en super lekkere pizza's!!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de gerechten was heel goed. Ze waren alleen niet zo warm, zodat we niet weten of we snel weer een bestelling zullen doen.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza!!!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza , prima bodem met heerlijke topping Bezorger was exact op tijd en zeer vriendelijk Zeker voor herhaling vatbaar , een aanwinst voor de Stevenshof