Beoordelingen van Farina Pizza Leiden

Recente recensies

5.0
Marcel
vandaag

Heerlijke pizza met verse ingrediënten. De pizza was helaas niet meer heel warm.

Rob van der Zeeuw
gisteren

Het was precies op tijd en de pizza's waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
16 oktober 2021

Lekkere pizza, snel bezorgd!

Bianca
16 oktober 2021

Heerlijke pizza's gaan zeker vaker bestellen

Gert
16 oktober 2021

Als altijd prima

.
16 oktober 2021
Janneke en johan boekkooi
16 oktober 2021

Een tijdje geen pizza van de beste pizzaria van nederland kunnen bestellen we zaten buiten de regio maar was weer gevaarlijk lekker hoor fantastisch heerlijk we komen snel weer een keer bij jullie eten

Juliët
16 oktober 2021

Zoals altijd heel fijne en lekkere pizza / snelle en vriendelijke bezorger

Dannis
15 oktober 2021

Super pizza’s 🍕

Bart van Biemen
15 oktober 2021

Heerlijk gegeten

Angelique De Graaf
15 oktober 2021

Een van de lekkerste pizza's van leiden...

Evelien
14 oktober 2021

Het eten is altijd heel erg lekker en wordt goed warm bezorgd. Ik had gebeld of de pasta voor kinderen ook vegetarisch kon en dat was geen probleem. Bij bezorging was de bezorger met zijn scooter gevallen. Even later werd er netjes door Farina gebeld of al het eten nog wel in orde was door de val, want anders zouden ze nieuwe producten bezorgen. Top service dus op alle punten! (Bezorger gelukkig ook ongedeerd). Enige puntje, de pasta had voor mijn dochtertje iets zachter gekund (2,5 jaar oud), maar heerlijke smaak!

Paula en Theo
11 oktober 2021

We hebben weer genoten ! Groetjes en een fijne dag, Paula & Theo uit Voorschoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrine
11 oktober 2021

De pizza's waren heerlijk en wat ook belangrijk is goed van temperatuur na bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
10 oktober 2021
Bilge Cengiz
10 oktober 2021

Heerlijke Pizza's van Farina! De bodem was lekker de vulling perfect@

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yasmin
10 oktober 2021

Bezorger was fantastisch. Verontschuldigde zich dat mijn pizza wat koeler zou zijn dan gewend want de bezorging duurde langer dan verwacht. Niets was minder waar. Pizza was op goede temperatuur. Complimenten naar de uiterst amicale bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
9 oktober 2021

Farina pizza heeft de beste Italiaanse keuken van Leiden. Hun pizza’s zijn van het beste handgemaakte deeg gemaakt, krokant , dun, met vaak verrassende toppings (gegriilde groenten als voorbeeld)

Paul
6 oktober 2021

Heerlijke pizza quatro stagione

Willem
5 oktober 2021
Marjan Fase
3 oktober 2021

Alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliet
2 oktober 2021

zoals altijd, heerlijk, voor mij de beste pizza's ooit in NL gegeten. Snelle en vriendelijke bezorger

Nicole
2 oktober 2021

Complimentje ! Kwaliteit zoals.altijd weer uitstekend. En ondanks opbrekingen in straat keurig op afgesproken tijd bezorgd.

Jenny
2 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten!

Van Deventer
30 september 2021

Gewoon geweldig lekker

Ilse en Yenthe
30 september 2021

Heerlijke pizza's. Altijd goede kwaliteit en gastvrij. Absoluut aan te raden om hier pizza's te bestellen.

Anita
30 september 2021

Snelle bezorging en 2 heerlijke pizza's! De bodems van deze pizza's zijn zoals het hoort! Top :)

Anoniem
27 september 2021
Niels Bernving
27 september 2021

De pizza's zijn altijd erg lekker en de bezorging snel :)

Sven & Anne
26 september 2021

Heerlijke pizza’s en ook de bruchetta is zooo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dh
26 september 2021
Gert
26 september 2021

Als altijd

Rene De Graaf
26 september 2021
Raymond
25 september 2021

De pizza’s zijn altijd heerlijk. Al verschillende geprobeerd en altijd lekker. Gisteren waren ze helaas een beetje koud dus dat viel een beetje tegen maar de smaak was alsnog top.

Paul
24 september 2021
Rien
24 september 2021

Het was weer heerlijk! Cheesecake is ook een aanrader :)

Fielemon
24 september 2021
K. Hoogkamer
23 september 2021
Pien de Groot
22 september 2021

Zo heerlijk! Zo met liefde gemaakt! Alles vers en top kwaliteit! Ik wil nooit meer anders. PS, de tiramisu is ook goddelijk!

Marco
22 september 2021
Nicole
19 september 2021

De pizza was goed belegd,maar helaas ontbrak de pikante olie waardoor de pizza droog en flauw was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce van der ploeg
19 september 2021

Weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Berg
18 september 2021

Wederom heerlijke pizza, dit keer ook goed warm en keurig op tijd!

Marcel
13 september 2021
Anoniem
12 september 2021

Bezorgtijd werd bijna half uur later dan gemeld in email. Hadden 2 verschillende desserts besteld, kregen 2 dezelfde. Pizza's waren lekker zoals altijd. Hoop dat jullie snel personeel erbij krijgen om de drukte aan te kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els Reekers
12 september 2021

Erg lekker

Rijsbergen
11 september 2021

Prima

Ben Venekamp
11 september 2021

We hebben er heerlijk van gegeten

Dionysios Soukeras
11 september 2021
Joke van Kasterop
10 september 2021

Dit was onze eerste pizza van Farina Pizza maar zeker niet de laatste! Hij was heerlijk!

J Esman
10 september 2021

Altijd op tijd. Altijd heerlijk eten. Altijd vriendelijke bezorger.

Gert
8 september 2021

Alweer erg lekker

Eli Sinteur
8 september 2021

Zoals elke keer heerlijke pizza’s. Met de volkoren bodems zijn ze extra lekker.

JEA
8 september 2021
Juliët
8 september 2021
Ilse en Yenthe
5 september 2021

We hadden dit keer de pizza van de maand september en hij was echt verrukkelijk. Voordat de maand voorbij is, komen we hem nog een keer halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
5 september 2021

Lekker pizza’s, alleen bij zalmpizza was een deel verschoven naar zijkant. Voor de rest heerlijk!

F.
4 september 2021

De pizzqs waren heel erg goed, alleen jammer van de lange levertijd

Marco
4 september 2021
Nathalie
3 september 2021

Mijn complimenten voor service en de Heerlijke pizza

Maxime Klein
2 september 2021
Hailong
1 september 2021

Duurt een beetje lang...

Els Reekers
30 augustus 2021

Was iets later, maar werden hier voor netjes geïnformeerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wijkbewoner
30 augustus 2021

prima pizza's, het was druk, maar er werd goed gecommuniceerd over de bezorgtijd en die klopte ook uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
29 augustus 2021

Kwaliteit van de pizza's is prima. Het was een beetje jammer dat het ruim een uur duurde qua bezorging. Wel netjes dat er even gebeld werd toen er nog meer vertraging ontstond. En de geste vanwege de vertraging werd zeker gewaardeerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oscar
29 augustus 2021

Ruim uur wachten is wel wat aan lange kant

Farina-Fan
29 augustus 2021

Vandaag weer een heerlijke pizza besteld & bruschetta’s. Verbeterpuntje : de Bruschetta’s behoorlijk door elkaar geschud …het leek wel of ze in achtbaan hadden gezeten.? Of is dit het geheim van jullie heerlijke Bruschetta’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Leijnse
27 augustus 2021

We hadden drie pizza’s besteld. Twee ervan waren prima. De derde, een calzone, was van boven verbrand en bevatte geen salami. Die viel dus wat tegen.

Juliët
26 augustus 2021

Super lekkere pizza van de maand. Dit keer vond ik online geen mogelijkheid om de volkoren bodem te kiezen. Ik was dus blij verrast, dat ik werd opgebeld met de vraag welke ik wilde = 10 sterren

Lidy van Staalduinen
26 augustus 2021

Echt heerlijke originele pizza's!

Gea
26 augustus 2021
Jan
26 augustus 2021

De pizza was redelijk, maar voor deze prijs verwacht ik meer. Bodem kan dunner en hij was lauw toen hij bij ons aankwam. Ook zat er geen of nauwelijks kaas op de Diavola en pittig was hij niet.

Joop Zirkzee
25 augustus 2021

Altijd goed

Dennis
25 augustus 2021
Frits van Gorkum
23 augustus 2021

Vooraf bestelling geplaatst. Op de afgesproken tijd stond het klaar. Perfect! Kwaliteit uitmuntend! Echt genoten van het eten, was super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
22 augustus 2021
Caro
22 augustus 2021

Snelle bezorging! Hele aardige bezorger! Top! Lekker gegeten, alleen de lasagne is erg weinig, half gevuld bakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.N. Paes
22 augustus 2021

Zoals altijd, klasse !

Karin Jansen Verplanke
21 augustus 2021
Onno Laman
21 augustus 2021

Wederom uitstekende kwaliteit. Bezorgen duurde iets meer dan een uur.

Trea
20 augustus 2021

Weer enorm genoten ! Heerlijke volkoren bodem !

Joop Zirkzee
20 augustus 2021

Gewoon goed.

Wilma
19 augustus 2021
Thijs
19 augustus 2021

Elke keer zeer goed eten. Top kwaliteit 👍🏻

Paul
18 augustus 2021
Anoniem
18 augustus 2021

Heerlijke pizza's. Zo vers uit de oven.

Van der Horst
18 augustus 2021
Jannie
16 augustus 2021

Het zou fijn zijn als je via de app kunt weten hoe lang het gaat duren, al je bijvoorbeeld hebt gekozen voor “zo snel mogelijk”

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
16 augustus 2021
Erlanda
15 augustus 2021

Pizza van de maand was een topper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
15 augustus 2021
Janet
15 augustus 2021

Ik vond de dressing erg waterig op mijn pizza Tijdens het vervoeren was mijn saus voor de helft eraf gelopen De smaak was we goed Maar heel waterig Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea
15 augustus 2021

Altijd goed en lekker!

Hans Paes
14 augustus 2021

Klasse !

Annemarie
14 augustus 2021

Heerlijke pizza's met goede bodem.

Mijni van Doorn
14 augustus 2021

Prima pizza's

Esther
13 augustus 2021

Heerlijk!

Paul
13 augustus 2021
Paula
13 augustus 2021

Lekker! Wij komen terug!

Guido
13 augustus 2021

Overheerlijke ECHTE pizza's. Bezorging op tijd en warm. 'Verbeterpuntje': Maak het mogelijk fooi te geven via de online bestelling. Cheers!

Nicole
12 augustus 2021

Pure smaken. Heb dit keer ook eens een pasta gerecht geprobeerd. Heerlijk!

Jan
12 augustus 2021

Blijvend uitstekende kwaliteit. Top!

Juliet
12 augustus 2021

Heerlijke pizza, salade en tiramisu. Snelle, vriendelijke bezorger

Nvt
24 juli 2021
Paul
23 juli 2021
Ikjouen
22 juli 2021

Super eten en super snel bezorgd. Bestel daar heel vaak en altijd is het eten lekker en zijn de mensen super aardig.

John
22 juli 2021

Op dit moment de beste pizza's van leiden. Prijs kwaliteit is super goed. Smaak is gewoon lekker.

christa
21 juli 2021

Iets later dan aangekondigd maar super lekkere pizzas

patty van dam
18 juli 2021

Foccacia met vitelli tonato staat in mijn top 3! Echt heerlijk vers bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nvt
18 juli 2021

In de bevestigingsmail stond een bezorgtijd van 1 uur. Uiteindelijk 2 uur gewacht op de bestelling. Na 1.5 uur meerdere keren proberen te bellen waar de bestelling bleef, helaas geen gehoor. Dit aangegeven bij de bezorger, helaas was hij niet erg begripvol. Begrijpelijk als het op drukke dagen wat langer duurt, maar prettig om dit ook naar de klantt e communiceren. Eten was gelukkig lekker, zoals we inmiddels gewend zijn bij Farina.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
18 juli 2021

De pizza en focaccia was heerlijk warm. Helaas ontbraken de smeersels bij de focaccia en hebben we na de verwachte bezorgtijd nog ruim drie kwartier extra moeten wachten. Telefonisch waren ze onbereikbaar op dat moment. Het was zondagavond een waarschijnlijk erg druk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jada Linthorst
18 juli 2021
Raymond
17 juli 2021
Monica
16 juli 2021

The order arrived perfectly on time and the food was really good.

Dionysios Soukeras
15 juli 2021
Daan
11 juli 2021

Altijd top pasta’s en pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
11 juli 2021

Alweer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliet
11 juli 2021
Juliska
10 juli 2021

Culinaire Italiaanse pizza's ! Heerlijk.

Rien
10 juli 2021

Altijd heerlijk!

Selina
10 juli 2021
van Westing
9 juli 2021

Fantastische pizza's, verse groenten erop en vriendelijk en warm bezorgd.

Ron en Wilma
5 juli 2021

Her was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van yperen
5 juli 2021

Heerlijke dunne pizza. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gydo
4 juli 2021

Het is dat ik maar 5 sterren kan inklikken ! Wat een fantastische pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
4 juli 2021

Lekkere pasta en heerlijke desserts

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Kraan
4 juli 2021

Zoals gewoonlijk smaakvolle pizza's met dunne bodem

Trea
4 juli 2021

Fijn om een goede pizza in de buurt te kunnen bestellen! De bodem van volkoren is top !

Juliette
3 juli 2021

Zoals altijd super lekker 😋

Schelvis
3 juli 2021

Met zorg bereid, heerlijke maaltijden. Denken ook goed mee met dieetwensen. Maaltijden zijn nog warm/heet als ze bezorgd worden, top!

Stam
1 juli 2021

Prima van smaak en goed geholpen Tot ziens

Christine Mare
1 juli 2021

De zalm pizza vond ik heerlijk!

M Mathijssen - de Bruijne
1 juli 2021

Heerlijke pizza bruschetta. Precies op tijd bezorgd!

Conny
30 juni 2021
Arjen
29 juni 2021

Bezorging prima op tijd op een drukke dag. Helaas ontbrak op één van de pizza's de extra bestelde champignons en was de topping van deze pizza naar een kant geschoven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
28 juni 2021

Heerlijk en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Latuny
27 juni 2021
Alice Boon-de Graaf
26 juni 2021

Het was heerlijk.

Wilko
26 juni 2021

Het eten van Farina is erg goed en zeer lekker; dat wist ik eigenlijk al. Maar deze keer hebben we het laten bezorgen omdat het regende (arme bezorger☺). Ik had als gewenste levertijd 20:00 uur aangegeven. De bezorger stond ca 15 seconden na 20 uur bij mij voor de deur. Ook dit hebben ze dus goed voor elkaar!

Leek
26 juni 2021

Was perfect!

Daan
25 juni 2021
L
24 juni 2021

Heerlijke pizza! Al meerdere keren besteld en altijd goed.

Dennis Wils
24 juni 2021

Gewoon goed zoals altijd.

Juliet
23 juni 2021
Nils
23 juni 2021
Paula Van den Broek
22 juni 2021

Weer genoten van de heerlijke pizza's, dit blijft een pareltje in Leiden !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne Lingerak
21 juni 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
20 juni 2021

Iets te laat maar dat komt door de drukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
20 juni 2021
Jannie
20 juni 2021

Heerlijke verse pizza’s etc De levering was netjes op tijd. Alleen 1 doosje met bruchetta’s waren denk ik omgevallen, dus was nogal rommelig. Neemt niet weg dat ze wel erg lekker waren. Gewoon erg goed eten! 👍🏻

Erik Libochant
20 juni 2021

Top pizza’s!!!!!

Angelique De Graaf
20 juni 2021

Een van de betere pizza's van leiden...

Raymond
20 juni 2021
Samira
20 juni 2021

Wederom heerlijke pizza’s !! Vriendelijke gastheer en gastvrouw, de ingrediënten zijn van goede kwaliteit waardoor wij keer op keer terugkomen.

Rene De Graaf
20 juni 2021
Gert
19 juni 2021

Erg lekker, als altijd

D van Deventer
18 juni 2021
Ilse
18 juni 2021

De Ravioli al Pomodoro e basilico was echt top, zo lekker heb ik m nog niet gegeten. Bezorger altijd vriendelijk en op tijd. Aanrader !

Fred
18 juni 2021

De pizza's waren zeer smaakvol en van superkwaliteit !!! Ook het dessert was ontzettend lekker. Alles was zeer goed verpakt en werd op de afgesproken tijd thuisbezorgd. Wij zijn zeer tevreden. Top !

Jan
17 juni 2021

Was weer super!

Mario
17 juni 2021

Prima gegeten zogauw altijd!

Paula Van den Broek
16 juni 2021

Top ! Genoten van de heerlijke pizza's en de lekkere voorgerechten !!

Karin
14 juni 2021

De beste pizza’s!! Stipt op tijd, complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JTI
13 juni 2021
Heerlijk in 1 woord!
13 juni 2021
Sandra
12 juni 2021

Op tijd, lekker heet en heerlijke pizza!

Karlijn, Voorschoten
11 juni 2021

De afgelopen maanden hebben we regelmatig een bestelling gedaan. Iedere keer hebben we heerlijke pizza's gekregen. Verder goede service en vriendelijke bezorging die eigenlijk altijd op tijd zijn. We zijn erg blij dat Farina bij ons in de buurt is gekomen!

David
11 juni 2021

Echt Italiaans! Zoals en Italiaan hoort te zijn. Altijd goed !

Erwin Martens
10 juni 2021

Prima!

Manon Gerrard
9 juni 2021

Heerlijke pizza's ontvangen en fijn dat er de keuze is voor een volkoren bodem. We hebben genoten.

Charissa
9 juni 2021

Altijd lekker en snel!

Silvana
9 juni 2021
Heuvel
7 juni 2021

Op tijd, warm en heerlijk van smaak!

Erol
7 juni 2021

Ik raad iedereen de pizza's van Farina aan. Pizza van een ambachtsman die uitstekende ingrediënten gebruikt, waarvan de kwaliteit zeker terug te proeven is. De pizza's steken met kop en schouder uit boven de andere pizzeria's van Leiden. Pizzeria #1

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
6 juni 2021

Top! Heerlijk eten Als we bestellen is het bij Farina!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliët
6 juni 2021
Janet
5 juni 2021

Meestal altijd goed Deze keer wat minder Werd netjes gebeld dat mijn eten later werd 👍🏻 Alleen mijn carpaccio had geen citroendressing En de tiramisu had geen slagroom Jammer maar kan een keer gebeuren Voor de rest heerlijk gegeten

Paul van Hoven
4 juni 2021

Eerlijke goede pizza die warm en exact op tijd werd bezorgd. De keuze aan toppings is verbluffend.

Anoniem
4 juni 2021
Rien
4 juni 2021

Heerlijk!

Esther
4 juni 2021
Ria
3 juni 2021
Til Luykx
31 mei 2021

Zooooo lekker, een echte aanrader en bezorger was er op de aangegeven tijd. Top

Rijsdijk
31 mei 2021
Chey
30 mei 2021

Mijn panini was er niet meer en het alternatief was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
30 mei 2021
Dirk van der Weijden
30 mei 2021
Ton
30 mei 2021

Prima pizza. Uitstekende kwaliteit. Echter wel wat later bezorgd dan aangekondigd. Plus punt is wel dat ik gebeld werd dat het wat later werd door enorme drukte. Dat is wel top natuurlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique De Graaf
30 mei 2021

Een van de lekkerste pizza's van leiden

Brian
30 mei 2021

Smaak van de pizza was prima in orde. Bezorgtijd was een uur maar dat was van te voren, nadat de bestelling geplaatst was aangegeven. Echter was de pizza koud bij aankomst. Bezorgen zal ik niet snel meer laten doen. Zelf ophalen en buiten op eten misschien een betere ervaring.

Gert Roelofsen
29 mei 2021

Uitstekend weer, zoals altijd

Gerda
29 mei 2021

Net weer een heerlijke pizza van jullie gegeten en was weer heerlijk en hij was er snel👌👌

Anoniem
29 mei 2021

Heerlijke pizza, goed op tijd!!!

Ilse
29 mei 2021

Pizza is altijd heerlijk. Komt helaas niet heel warm aan. Waarschijnlijk wonen we daarvoor te ver weg. Is wel een beetje jammer.

Marije
28 mei 2021
Wim
28 mei 2021
Juliët
27 mei 2021

Heerlijk zoals altijd

Marco
27 mei 2021
Ab
26 mei 2021

Heerlijke pizza.

Ilse en Yenthe
24 mei 2021

De pizza van de maand mei vinden wij een absolute aanrader. Net weer even anders dan de andere pizza's door de heerlijke spinaziebodem. Fantastische kwaliteit van het eten en we worden altijd vriendelijk ontvangen. Wij komen hier met heel veel plezier ons eten afhalen en als we binnenkort weer mogen komen we in het restaurant eten. Daar kijken we ook echt naar uit.

Sarlene
24 mei 2021

Heerlijke pizza, maar de gorgonzola bleef weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erlanda
24 mei 2021
Fa
23 mei 2021

Superlekker en heel snelle service!

Gert
23 mei 2021

Als altijd erg lekker

Katinka
23 mei 2021

Comfort food, heerlijk gesmuld

Karen
21 mei 2021

Iets later dan gemeld maar netjes gebeld dat ze eraan kwamen en de pizza vd maand was weer geweldig! Dit keer met spinaziebodem, hopelijk is het een blijvertje!

H. Emmerik
21 mei 2021

Heerlijk

Marco
21 mei 2021

All pizzas were almost burnt and the dough not properly cooked. We were really surprised as we have ordered at least 20 times pizza at Farina in the last years and we were used to excellent quality.

Gea Gerritsen
21 mei 2021
Anoniem
21 mei 2021
Martijn
20 mei 2021
Sylvia Kraan
17 mei 2021

Zoals altijd, zijn we heel tevreden. Jammer, dat pizza's zo snel afkoelen, er zit niets anders op dan stevig door te happen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dannis
16 mei 2021

16:30 uur besteld om op 17:45 uur te laten bezorgen. Precies om 17:45 uur belde de bezorger aan. Pizza’s waren weer verrukkelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien
15 mei 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Juliët
15 mei 2021
Nathalie
15 mei 2021

Geweldige service en super genoten van héérlijk italiaans eten. Echte aanrader!

Anoniem
14 mei 2021

Heerlijk

TNM
14 mei 2021

Pizza Calzone was aan de bovenkant verband :-(

Trea
14 mei 2021

Heerlijke pizza’s ! Vooral met de volkeren bodem !

Hans
13 mei 2021

Eten zoals gewoonlijk erg lekker. Maar nu wel lang moeten wachten op de bestelling, dit terwijl het een doordeweekse dag was

Reactie van Farina Pizza

Beste Hans, bedankt voor je reactie en het compliment. Het klopt dat de wachttijden gisteren extreem lang waren. We hebben onverwacht veel bestellingen voor een woensdag ontvangen. We hebben er met man en macht aan gewerkt. Helaas hebben we bij velen niet binnen de gebruikelijke bezorgtijd kunnen leveren, zo ook bij jullie. Bedankt voor jullie geduld en excuses voor het ongemak. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Farina

Esther
10 mei 2021

Heerlijke pizza's en wat hadden wij leuke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvana
9 mei 2021

Heerlijke pizza's zoals altijd en een vriendelijke bezorger. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
9 mei 2021

Heerlijke pizza en goed heet!

Karin Jansen Verplanke
8 mei 2021
joke
8 mei 2021

top pizza's en bezorging stipt op tijd.

Lidy
8 mei 2021

Pizza's waren heerlijk, super dat we er overheerlijke cannoli bijkregen!

Jennie
8 mei 2021

Wederom top pizza’s en precies op tijd bezorgd! Echt heerlijke authentieke pizza’s.

Helen de Wolf
8 mei 2021

Was weer prima! Pizza’s waren goed, ik had pizza van maand mei, met spinaziebodem. Heel lekker. We hadden er dit maal citroentaart bij genomen. Zalig zeg. We verheugen ons er nu al op om in de toekomst eens te plekke bij jullie te komen eten ipv thuis

Oscar
8 mei 2021

Helaas een heel lange wachttijd van 1,5 uur wat vorige keer ook was.

Marcel
7 mei 2021

Het weer top

Sophie
6 mei 2021
Sophie
6 mei 2021
Carla
5 mei 2021

Was weer zalig 🤤

Juliet
5 mei 2021

Pizza en tiramisu smaakten voortreffelijk! Snelle bezorging, vriendelijke bezorging

Janny
4 mei 2021

Heerlijke pizza, super bodem en heerlijke carpaccio!

Hanemaaijer
3 mei 2021

Weer heel erg genoten van overheerlijke gerechten en een super attente service. We zijn heel erg blij met deze italiaanse fijnproeverij zo dichtbij huis,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JvW
3 mei 2021

Jammer dat er dit keer op de pizza vd maand (zalm) room zat in plaats van het kruidenmengsel dat ik daarvoor had 🥲

Nicolette
3 mei 2021

Heerlijke pizza’s , goed gevuld en dunne knapperige bodem 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Schouten
3 mei 2021

Heerlijke pizza's. Snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuke Wouters
2 mei 2021
H. Emmerik
30 april 2021

Heerlijk. Gewoon doen!

Bert
29 april 2021

de lunchbroodjes zijn echt een aanrader! hopelijk komen er nog meer vegetarische keuzes an broodjes op de kaart ;)

Ter Kuile
28 april 2021
Jada Linthorst
28 april 2021

De lekkerste pizza in jaren gegeten! Italiaanser kan het niet👍👏

Philip
28 april 2021

Heerlijke pizza en Italiaanse biertjes. Genieten met dit mooie weer 🌞

Marjoleine De Jong
28 april 2021

Heerlijke pasta deze keer gegeten. De pizza diavolo is ook heerlijk. Een echte aanrader. De bezorging ging sneller dan aangeven. Helemaal super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
28 april 2021

De beste pizza, 's van leiden

Gijs
28 april 2021

De bospaddestoelen zijn echt een aanrader 😋

Ingrid
28 april 2021

Super lekker gegeten. Pasta en pizza zoals je het ook in Italië eet.

Ton
27 april 2021

Top kwaliteit en strak op tijd. Heerlijk voor vier man

Anoniem
27 april 2021

Prima pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rocher
27 april 2021

Heerlijke pizza's zoals altijd geen klachten. Zoals mijn zoontje van 4 zegt:"Het was niet zomaar lekker het was mega overheerlijk lekker!"

Sierat
27 april 2021

Prima producten tijdig bezorgd!👍

joop
26 april 2021
Oscar
26 april 2021

Goede pizza maar lijkt wel dat het deeg wat anders is de laatste tijd. Voorheen vond ik het lekkerder....of het is verbeelding 🤔

Klara
26 april 2021

Heerlijk pizza :)

Gijs
26 april 2021

Zoals altijd, Italiaanse kwaliteit

Kees
26 april 2021

Heerlijk!

Gijs
21 april 2021

Op verzoek een calzone pizza met gorgonzola en ui. Zooooo lekker! Deze pizza's zijn de beste uit leiden.

Marjan
20 april 2021

Bezorging was snel. Pizza en pasta van goede kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten.

Fran
19 april 2021

op tijd bezorgd en TOP Pizzas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
19 april 2021

Voor de eerste keer besteld en was top alles lekker vers en goed warm en netjes op tijd er komt zeker een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
18 april 2021
Brigitte
18 april 2021

Heerlijke pizza gegeten!

J. Heruer
18 april 2021

De bestelling was niet dit keer niet heel warm maar was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
18 april 2021

Altijd smaakvolle pizza's met een dunne bodem. De bezorger was heel vriendelijk

Monique
18 april 2021

Ze waren weer heerlijk

Onno Laman
18 april 2021

Uistekende pizza's en lasagne. Bezorging was wel wat aan de late kant maar geen probleem.

Henk
18 april 2021

Pizza was erg lekker maar wel 20 minuten later bezorgd dan aangegeven

Poppenkop
17 april 2021

Prima,lekkere pizza s

Gijs
17 april 2021

Stuk voor stuk heerlijke pizza's. Ingredienti originale. Misschien in de toekomst ook een glutenarme of glutenvrije bodem?

Silvana
16 april 2021
Wanders
16 april 2021
Angela
15 april 2021

Altijd heerlijke pizza’s en een snelle levering

Juliet
15 april 2021

De pizza van de maand vond ik heerlijk, heel speciaal. Wel niet meer zo warm, maar de smaak maakte alles goed. De vriendelijke bezorger kwam zelfs vroeger als afgesproken.

Demi
14 april 2021
MI
12 april 2021

Heerlijke pizza’s met krokante dunne bodem, ook de volkoren bodem was smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
12 april 2021

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
11 april 2021
Gert
10 april 2021

Ook in dit weer goed als altijd

Vincent de Vlugt
10 april 2021

Uitstekende pizza, zoals altijd

Claudia
10 april 2021
Harold
10 april 2021

Leuk presentje bij de bestelling ivm verjaardag zoon. Heel attent. Een heerlijke echte Italiaanse pizza. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik adviseer wel om de bezorger te laten bezorgen net mondkapje op tijdens deze corona tijd. Bezorging ruim op tijd

Juud
10 april 2021

Weer erg lekker! Updates over de bezorging zijn handig!

Frieda
10 april 2021