Beoordelingen van Farina Pizza Leiden

Recente recensies

5.0
Dannis
gisteren

16:30 uur besteld om op 17:45 uur te laten bezorgen. Precies om 17:45 uur belde de bezorger aan. Pizza’s waren weer verrukkelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien
15 mei 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Juliët
15 mei 2021
Nathalie
15 mei 2021

Geweldige service en super genoten van héérlijk italiaans eten. Echte aanrader!

Anoniem
14 mei 2021

Heerlijk

TNM
14 mei 2021

Pizza Calzone was aan de bovenkant verband :-(

Trea
14 mei 2021

Heerlijke pizza’s ! Vooral met de volkeren bodem !

Hans
13 mei 2021

Eten zoals gewoonlijk erg lekker. Maar nu wel lang moeten wachten op de bestelling, dit terwijl het een doordeweekse dag was

Reactie van Farina Pizza

Beste Hans, bedankt voor je reactie en het compliment. Het klopt dat de wachttijden gisteren extreem lang waren. We hebben onverwacht veel bestellingen voor een woensdag ontvangen. We hebben er met man en macht aan gewerkt. Helaas hebben we bij velen niet binnen de gebruikelijke bezorgtijd kunnen leveren, zo ook bij jullie. Bedankt voor jullie geduld en excuses voor het ongemak. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Farina

Esther
10 mei 2021

Heerlijke pizza's en wat hadden wij leuke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvana
9 mei 2021

Heerlijke pizza's zoals altijd en een vriendelijke bezorger. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
9 mei 2021

Heerlijke pizza en goed heet!

Karin Jansen Verplanke
8 mei 2021
joke
8 mei 2021

top pizza's en bezorging stipt op tijd.

Lidy
8 mei 2021

Pizza's waren heerlijk, super dat we er overheerlijke cannoli bijkregen!

Jennie
8 mei 2021

Wederom top pizza’s en precies op tijd bezorgd! Echt heerlijke authentieke pizza’s.

Helen de Wolf
8 mei 2021

Was weer prima! Pizza’s waren goed, ik had pizza van maand mei, met spinaziebodem. Heel lekker. We hadden er dit maal citroentaart bij genomen. Zalig zeg. We verheugen ons er nu al op om in de toekomst eens te plekke bij jullie te komen eten ipv thuis

Oscar
8 mei 2021

Helaas een heel lange wachttijd van 1,5 uur wat vorige keer ook was.

Marcel
7 mei 2021

Het weer top

Sophie
6 mei 2021
Sophie
6 mei 2021
Carla
5 mei 2021

Was weer zalig 🤤

Juliet
5 mei 2021

Pizza en tiramisu smaakten voortreffelijk! Snelle bezorging, vriendelijke bezorging

Janny
4 mei 2021

Heerlijke pizza, super bodem en heerlijke carpaccio!

Hanemaaijer
3 mei 2021

Weer heel erg genoten van overheerlijke gerechten en een super attente service. We zijn heel erg blij met deze italiaanse fijnproeverij zo dichtbij huis,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JvW
3 mei 2021

Jammer dat er dit keer op de pizza vd maand (zalm) room zat in plaats van het kruidenmengsel dat ik daarvoor had 🥲

Nicolette
3 mei 2021

Heerlijke pizza’s , goed gevuld en dunne knapperige bodem 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Schouten
3 mei 2021

Heerlijke pizza's. Snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuke Wouters
2 mei 2021
H. Emmerik
30 april 2021

Heerlijk. Gewoon doen!

Bert
29 april 2021

de lunchbroodjes zijn echt een aanrader! hopelijk komen er nog meer vegetarische keuzes an broodjes op de kaart ;)

Ter Kuile
28 april 2021
Jada Linthorst
28 april 2021

De lekkerste pizza in jaren gegeten! Italiaanser kan het niet👍👏

Philip
28 april 2021

Heerlijke pizza en Italiaanse biertjes. Genieten met dit mooie weer 🌞

Marjoleine De Jong
28 april 2021

Heerlijke pasta deze keer gegeten. De pizza diavolo is ook heerlijk. Een echte aanrader. De bezorging ging sneller dan aangeven. Helemaal super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
28 april 2021

De beste pizza, 's van leiden

Gijs
28 april 2021

De bospaddestoelen zijn echt een aanrader 😋

Ingrid
28 april 2021

Super lekker gegeten. Pasta en pizza zoals je het ook in Italië eet.

Ton
27 april 2021

Top kwaliteit en strak op tijd. Heerlijk voor vier man

Anoniem
27 april 2021

Prima pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rocher
27 april 2021

Heerlijke pizza's zoals altijd geen klachten. Zoals mijn zoontje van 4 zegt:"Het was niet zomaar lekker het was mega overheerlijk lekker!"

Sierat
27 april 2021

Prima producten tijdig bezorgd!👍

joop
26 april 2021
Oscar
26 april 2021

Goede pizza maar lijkt wel dat het deeg wat anders is de laatste tijd. Voorheen vond ik het lekkerder....of het is verbeelding 🤔

Klara
26 april 2021

Heerlijk pizza :)

Gijs
26 april 2021

Zoals altijd, Italiaanse kwaliteit

Kees
26 april 2021

Heerlijk!

Gijs
21 april 2021

Op verzoek een calzone pizza met gorgonzola en ui. Zooooo lekker! Deze pizza's zijn de beste uit leiden.

Marjan
20 april 2021

Bezorging was snel. Pizza en pasta van goede kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten.

Fran
19 april 2021

op tijd bezorgd en TOP Pizzas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
19 april 2021

Voor de eerste keer besteld en was top alles lekker vers en goed warm en netjes op tijd er komt zeker een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
18 april 2021
Brigitte
18 april 2021

Heerlijke pizza gegeten!

J. Heruer
18 april 2021

De bestelling was niet dit keer niet heel warm maar was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
18 april 2021

Altijd smaakvolle pizza's met een dunne bodem. De bezorger was heel vriendelijk

Monique
18 april 2021

Ze waren weer heerlijk

Onno Laman
18 april 2021

Uistekende pizza's en lasagne. Bezorging was wel wat aan de late kant maar geen probleem.

Henk
18 april 2021

Pizza was erg lekker maar wel 20 minuten later bezorgd dan aangegeven

Poppenkop
17 april 2021

Prima,lekkere pizza s

Gijs
17 april 2021

Stuk voor stuk heerlijke pizza's. Ingredienti originale. Misschien in de toekomst ook een glutenarme of glutenvrije bodem?

Silvana
16 april 2021
Wanders
16 april 2021
Angela
15 april 2021

Altijd heerlijke pizza’s en een snelle levering

Juliet
15 april 2021

De pizza van de maand vond ik heerlijk, heel speciaal. Wel niet meer zo warm, maar de smaak maakte alles goed. De vriendelijke bezorger kwam zelfs vroeger als afgesproken.

Demi
14 april 2021
MI
12 april 2021

Heerlijke pizza’s met krokante dunne bodem, ook de volkoren bodem was smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
12 april 2021

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
11 april 2021
Gert
10 april 2021

Ook in dit weer goed als altijd

Vincent de Vlugt
10 april 2021

Uitstekende pizza, zoals altijd

Claudia
10 april 2021
Harold
10 april 2021

Leuk presentje bij de bestelling ivm verjaardag zoon. Heel attent. Een heerlijke echte Italiaanse pizza. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik adviseer wel om de bezorger te laten bezorgen net mondkapje op tijdens deze corona tijd. Bezorging ruim op tijd

Juud
10 april 2021

Weer erg lekker! Updates over de bezorging zijn handig!

Frieda
10 april 2021
Ligtvoet
10 april 2021

Echt super lekker

patty en martijn
10 april 2021

Hij was weer met de liefde gemaakt de pizza, vers warm en met liefde gemaakt!!

Raymond
10 april 2021

Heerlijk eten!

Vivian Curfs
9 april 2021

Heerlijk

Gerben Karsch
8 april 2021

Leuke tent. Top-eten

Monique
8 april 2021

Heerlijke pizza’s en goede bezorging.

Poppenkop
5 april 2021

Heerlijk. Vlotte bezorging.

Dhtop
5 april 2021

Top

Gert
5 april 2021

Prima, en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
5 april 2021

Uitstekende pizza's, snelle bezorging

Wouters
4 april 2021

De pizza’s waren lekker knapperig,we hebben heerlijk gegeten! We gaan snel weer bij jullie bestellen!

Bart
4 april 2021

Verrukkelijke pizza’s. Perfecte bodem. Levering altijd op tijd. Pizza zo als pizza moet zijn.

Carla
4 april 2021

Super lekker. Ik vraag altijd een hele dunne bodem, en dat lukt elke keer weer. Zo lekker.

Anoniem
3 april 2021

Heerlijke pizza's. En tartufo limoncello weer heerlijk

Dré
3 april 2021

Echte Italiaanse pizza's, dezelfde als Karalis, beste van Leiden.

Staveren
3 april 2021
Andrea fringuello
3 april 2021

Wederom lekker gesmikkeld met een lekker wijntje als bonus. Top service.

Ad Janse de Jonge
2 april 2021

Prima welkom en vlot, vriendelijk en snel geholpen !

Faas
2 april 2021

Prima service en kwaliteit, heerlijk eten!

Juliët
2 april 2021

Heerlijke pizza en salade, snelle en vriendelijke bezorging

Bernard
29 maart 2021
Poppenkop
28 maart 2021

Heerlijke pizza,vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamsteeg
28 maart 2021

Het was heerlijk , precies zoals verwacht en ook lekker warm. En snel bezorgd

Anoniem
28 maart 2021

Pizza's waren heerlijk, alleen niet heel warm meer. Desserts waren ook heerlijk vooral limoncello taartje

M v berne
28 maart 2021

Wij vragen altijd of er op het raam geklopt kan worden ivm baby, maar toch wordt er aangebeld..

Gert
27 maart 2021
Wiep Klaas Smits
27 maart 2021

Perfect op tijd bezorgd, pizza's fantastisch. Had deze keer voor het eerst ook bruschetta; door de bezorging helaas niet zo knapperig als ik gewild zou hebben, maar wel heerlijk van smaak. Geen idee hoe dit te voorkomen zou zijn geweest...

Dannis
27 maart 2021

Had om 15:30 van te voren besteld en gevraagd om 17:30 te bezorgen. En precies optijd bezorgd en natuurlijk onwijs lekker gegeten.👍

Joyce van der Meel
27 maart 2021
Kersten
26 maart 2021

Onze ervaringen waren altijd goed, maar in de loop der tijd ontvangen wij vaker bestellingen waar het een en ander aan schort. In het verleden tot twee keer toe focccacia besteld waar we geen smeersels bij hebben gekregen. Vanavond een pizza besteld met truffelolie waarbij de truffelolie ontbreekt. Bij een andere pizza ontbrak de pepperoni. Hoop dat dit wel gaat verbeteren, want we stellen het erg op prijs dat we krijgen wat we bestellen.

Ramon
25 maart 2021
Monique Overvliet
24 maart 2021

Toppers. Zo verrukkelijk eten goede service. Gelukkig zitten ze bij me om de hoek.

Robert
22 maart 2021

Heerlijke pizza's zoals altijd. Top👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk van der Weijden
21 maart 2021

Altijd zeer goede kwaliteit en service. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
21 maart 2021

Heerlijke pizza’s , prima bezorging. Dit was mijn eerste bestelling bij Farina, er volgen er zeker meer. Top!

Nico
21 maart 2021

De carpaccio is goddelijk lekker i❗❗

Gert
20 maart 2021

Weer lekker

Sylvia
20 maart 2021

Zeer smaakvolle pizza's met de perfecte bodem. Op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

M van Fulpen
19 maart 2021

Heerlijke pizza’s

Demi
19 maart 2021

Weer heerlijk gegeten!

WvS
19 maart 2021

Heerlijk Italiaans!

Jan
19 maart 2021

In 1 woord weer TOP. Volgende keer weer.

Richatd van ruitenburg
19 maart 2021

Het was top , volgende keer bestel ik weer 👍

John Berkhout
15 maart 2021

Was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisabeth
14 maart 2021

Heerlijk gegeten! Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demi J
14 maart 2021

Voor het eerst hier wat besteld. Onwijs lekker gegeten. Gaan we vaker doen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel van der mee
14 maart 2021

Fantastisch lekkere pizza goede kwaliteit Zeker een aanrader en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse en Yenthe
14 maart 2021

Als je eenmaal bij Farina hebt gegeten of hebt besteld, wil je nergens anders meer naar toe. De kwaliteit van het eten is echt heel erg goed en de mensen die er werken zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Wij rijden daar graag een stukje voor om.

Gert
14 maart 2021

Weer erg lekker

Tamara
14 maart 2021

Heerlijk!!! Echt een aanrader En op tijd!

Marjo
12 maart 2021

Heerlijke pizza’s.

Jo
12 maart 2021
Shannon
12 maart 2021

Het eten was lekker, maar niet warm. Jammer, aangezien het restaurant op nog geen 10 minuten afstand zit.

Conny
11 maart 2021

Het was echt weer heerlijk en super snel bezorgd.

Juliët
11 maart 2021
Paul
10 maart 2021

Nooit gedacht maar superlekker die vegetarische pizza en pasta!

Jan
8 maart 2021
Kruijs
7 maart 2021

Heel goed eten! Pizza’s , pasta’s , voorgerechten zijn heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Poppenkop
7 maart 2021

Heerlijke pizza. Vlotte bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
7 maart 2021

Was weer heerlijk, echt de lekkerste vd regio,. Hoop dat jullie weer snel helemaal open mogen!

Berkhout
7 maart 2021

Kwaliteit pizza’s was minder goed dan normaal.

Martin
7 maart 2021

Heeerlijk eten, alleen mag het iets meer pasta zijn ...

Gert
6 maart 2021

Wederom erg lekker

Syl
6 maart 2021
Silvana
6 maart 2021
Janneke
5 maart 2021

Was weer fantastisch lekkerrrrrr. Tot de volgende bestelling.

Jonathan Sample
5 maart 2021

Great pizza - we really enjoyed it. Good base, and nice fresh ingredients. I was also impressed by your restaurant - it looked nice and clean and the service was really friendly. Many thanks!

Nicole
3 maart 2021

Wat een traktatie..supervers,niet vet. Wil nooit meer andere pizza's

Anne
1 maart 2021

Pizza was goed warm en lekker belegd, maar de bodem was een beetje taai. De bezorger kwam zingend de bestelling afleveren :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
1 maart 2021

Wat een heerlijke pizza's en foccacia!! Bezorging keurig op tijd. Wel op tijd bestellen want het duurde een uurtje voor het geleverd kon worden. Dit was ook wel op zondag. Maar we hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
1 maart 2021

Heerlijke pizza's en een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. van West
28 februari 2021

Heerlijke pizza. Echt weer even een vakantiegevoel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
28 februari 2021
Gijs
28 februari 2021

Heerlijke pizza's en super heet geleverd

Vincent de Vlugt
28 februari 2021

Beste pizza van Leiden. Proeven is geloven.

Jules
27 februari 2021

Heerlijke, echte Italiaanse pizza's!

Gert Roelofsen
27 februari 2021

Weer prima

Lucia
27 februari 2021
Judith van der Griendt
27 februari 2021

Snelle bezorging, en pizza’s nog goed warm. Lekker dunne bodem, heerlijk en origineel belegd. Misschien een beetje te veel zout naar onze smaak.

Anoniem
26 februari 2021

De beste pizza’s van Leiden. Snelle bezorging en top kwaliteit!

Car
26 februari 2021

Helaas was de pizza niet goed. Er zaten totaal geen garnalen op en geen room. Dure pizza zo. Bruchetta zat geschud in doos.

Ron
26 februari 2021

Verwachting waargemaakt!

maxime klein
25 februari 2021

De pizza smaakte goed zoals alle gerechten die er besteld waren. De hoeveelheid was ook goed afgestemd. De ingrediënten op de pizza van de maand smaakte ook echt vers. Een echte aanrader want we bestellen er graag!

Wil
25 februari 2021
Tristan
25 februari 2021

Zoals altijd is de Diavola fantastisch. Beste pizza van Leiden! Aan te raden daar nog extra truffelsalami bij te nemen :)

Erwin Martens
24 februari 2021

De lintpasta en de Lasagna waren weer heerlijk en heel snel bezorgd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Kirsten
23 februari 2021

Heerlijke pizza! De vorige keer waren we niet tevreden, de eigenaar heeft toen contact met ons opgenomen en vandaag hebben we weer een heerlijke pizza van Farina gegeten! Super service en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Ham
22 februari 2021

Kwaliteit zoals gewend, buitengewoon. Top producten en top smaak. Aanwinst in pizzeria land.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onno Laman
21 februari 2021

Top. Overheerlijke pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
21 februari 2021

Hij smaakte erg lekker en de bodem was mooi dun en krokant. Daar hou ik van. Beter dan dikke zompige bodems.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
21 februari 2021

Was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
21 februari 2021

Erg lekker.

Familie Paes
21 februari 2021

Zoals altijd grote klasse ! Een snelle levering.

Antoinette
20 februari 2021

Wat een heerlijke pizza's en een nog lekkere tiramisu gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

Caroline
20 februari 2021
joke
20 februari 2021

Heerlijke pizza's precies op tijd klaar toen ik ze op kwam halen. Ook de tiramisu was voortreffelijk. goede kwaliteit en prima service en allemaal voor een zeer betaalbare prijs

Dennis
20 februari 2021

Al meerdere keren besteld, maar deze keer viel het een beetje tegen. Lang moeten wachten op de pizza’s, die vervolgens nagenoeg koud waren. Ook al was dit bij een aantal pizza’s door de later toegevoegde ingredienten te verklaren, hadden we ze toch wel iets warmer verwacht.

Angela
20 februari 2021
Jan
19 februari 2021

Wat een genot toch iedere keer weer die overheerlijke pizza's en niet te vergeten de bruschetta

Patrick van der heiden
18 februari 2021

Elke maand weer een feest die Pizza van de maand. Fijn dat de Tartufata vast op de kaart staat. Wat een heerlijke pizza.

Albert Dekker
17 februari 2021

De pizza’s waren, zoals altijd, weerwerk lekker

Paul
17 februari 2021

Pizza calzone was niet helemaal gaar maar toch lekker genoeg. Volgende keer herkansing!

Juliët
17 februari 2021

Mijn lievelingspizza, diavola, had vandaag een hele vreemde smaak. De salami smaakte vreemd en sterk zoutig. De rode peper en het basilicum werden vergeten. De rest smaakte gelukkig heerlijk.

Frank
15 februari 2021

Pizzas waren nagenoeg koud bij bezorging, die ook nog te laat was. Een pizza was erg nat, bodem leek meer op een pannenkoek. Andere pizza was erg karig belegd. Erg dure pizza's voor wat je krijgt. Tiramisu was overigens wel lekker...

Ilse en Yenthe
15 februari 2021

Het Valentijnsmenu overtrof al onze verwachtingen. Het zag er prachtig uit en het was heerlijk. Echt met liefde bereid.

Poppenkop
15 februari 2021

Heerlijke pizza s. Heel snel bezorgd. Tijdstip is niet zo goed af te spreken. Misschien wel handig. Voor ons maakte het niet uit,maar soms wel handig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia van Polanen
14 februari 2021

De pizza’s waren heerlijk . Het zou nog lekkerder zijn als het heter was geweest. Ze waren lauw. Groetjes Sylvia

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohamed
14 februari 2021

2 van de 3 pizza's waren koud, alle 3 slappe bodem (de vega was zelfs een beetje klef). viel tegen.. Toppings was precies goed, niet te veel niet te weinig. eindoordeel: Tegenvallende eerste bestelling

Ron
14 februari 2021

Heerlijke pizza, in Italië eet je ze niet beter. Fijn personeel.

Jolanda
13 februari 2021

Wat een heerlijke pizza’s. Hiermee wordt Italië een klein beetje naar ons toegebracht nu wij daar niet heen kunnen. En we hadden aangegeven de pizza’s om 18 uur te willen ontvangen en klokslag 18.00 uur ging de bel. TOP!

Martin
13 februari 2021

Heerlijke pizza’s, lekkere bodem

R. van Zijp
12 februari 2021

Alles was in orde.

Alex Roodakkers
11 februari 2021

Goede service en heerlijk eten. Meer kan ik er niet over zeggen

Arno
11 februari 2021

Wederom een heerlijke pizza van de maand ook!

Paul
11 februari 2021

Heerlijk pizza’s, goed op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Ray Beers
9 februari 2021

Super lekkere pizza's!!! De eigenaar vertelde me dat alle producten rechtstreeks uit Italië komen en biologisch zijn, en dat proef je!!! Goede service en super vriendelijk. Ik heb mijn favoriete pizzeria wel gevonden hoor, en ook nog om de hoek. Topper!!!

Mandy
7 februari 2021

Spaghetti was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menno
7 februari 2021

De pizza van de maand februari is heerlijk! Service was ondanks de drukte en de sneeuw super. We komen zeker de volgende keer weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliet
7 februari 2021
Ton
7 februari 2021

Naar aanleiding recensie uit Leidsch Dagblad. Geweldige gerechten: carpaccio zoals ik hem nog niet kende, heerlijke zelfgevulde ravioli, uitstekende pizza. Onverwacht culinair feest in de Stevenshof.

Ik
6 februari 2021

We waren enthousiast gemaakt door de recensie in het Leidsch dagblad Heerlijk gegeten, heel bijzondere en lekkere desserts Prima bezorging

Jules
6 februari 2021

Deze pizzeria zit al 2 jaar in de Stevenshof maar nu pas ontdekt. Mooie zaak, leuke mensen en heerlijke, echte Italiaanse, pizza's ! Aanrader.

Conny
6 februari 2021

De pizza's waren ouderwets lekker.

R. van Zijp
6 februari 2021

Uiterst smaakvol! Kleine kanttekening de pizza iets warmer geleverd moeten worden. Maar het geheel prima. Ook het verpakkings materiaal prima, geen plastic!

Tüke Wouters
6 februari 2021

We hebben er van genoten, ze waren heerlijk!

Elly
5 februari 2021

Prima!

Sweris
5 februari 2021

Perfect op tijd bezorgt en vooral prima kwaliteit

James Ford
4 februari 2021

Lekker en optijd!

buis
4 februari 2021
Brenda Tegelaar-Dool
4 februari 2021

Pizza's waren lekker warm, goed van smaak en kwaliteit. Fijne vriendelijke bezorger. Wij komen nog eens terug.

Shaar
3 februari 2021

Lekkere pizza's! En top service.

Erwin
3 februari 2021

Nu een aantal malen besteld. Antipasti, pizza, pasta en dessert. Het smaakte allemaal top!!!! Je ziet en proeft dat het met passie wordt gemaakt!

Arjen
3 februari 2021
Martin
1 februari 2021

Bezorging was 3 kw te laat. Ik hoorde door de positieve recentie in LD en dus grote aantal bestellingen. Pizza was verder heerlijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.
1 februari 2021

Bezorging kwam op tijd, maar helaas was de pizza bijna koud, mss door het koude weer? Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han kettenis
31 januari 2021

Wij kregen onlangs via fb in de gaten dat er een pizzeria in de stevenshof was.Misschien iets meer promotie. Wij hadden een 2 pizza's besteld waarvan een calzone die was zoals al eerder gemeld niet helemaal gaar en deze mocht ook wat warmer,verder wel lekker. De andere pizza was prima en de bezorging netjes en op tijd. Wij komen na corona zeker even langs om wat te komen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny.kampfraat
31 januari 2021

Ik vond het heel lekker zal zeker vaker volkoren bodem nemen topping ook erg lekker maar de pizza had warmer gekund dat was jammer

Monique
31 januari 2021

De pizza's waren qua smaak echt heerlijk. Ik ben erg blij met een goede pizzeria in onze wijk. Als het weer mag komen we zeker eten en wat bestellen betreft, ook dat blijven we doen. Alleen jammer dat de pizza's erg afgekoeld waren. Mogelijk toch betere isolatie in de tas met dit koude weer?

Marc
30 januari 2021

Farina heeft de lekkerste pizza van Leiden. Elke keer weer een verrassend assortiment. Ook vermeldenswaardig: ze staan open voor feedback en doen daar ook wat mee

Monique Overvliet
30 januari 2021

Super lekker. Aanrader.

Juliet
30 januari 2021
Nico
30 januari 2021

Was weer fantastisch, topzaak!

Poppenkop
30 januari 2021

Heerlijke pizza s en vlotte bezorging.

Hans
29 januari 2021

Heerlijke pizza's en pasta! Kleinzoon had de margarithapizza op bambiniformaat, ging er goed in. Prima op temperatuur en op tijd geleverd.

Jan
29 januari 2021

Heerlijk als altijd

Jeannette
29 januari 2021

Prima gegeten pizza was lekker maar ook de bijgerechten. Zag er mooi en goed verzorgd uit dus gaan we zeker nog een keer doen.

Jo
28 januari 2021

Heerlijk! Zowel pizza’s als toetje! En op tijd bezorgd. Zeker opnieuw bestellen!

Albert Dekker
28 januari 2021

Kwam in contact met Farina via FB. Heerlijke pizza’s, via internet besteld en op tijd klaar. Goede kwaliteit en erg lekker. Ik ga binnenkort zeker nog een keer eten bestellen. Goede service, vriendelijke mensen en een goede kwaliteit.

Cg Hundersmarck
25 januari 2021

De pizza's en het toetje waren weer voortreffelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
25 januari 2021

Heerlijke pizza en volgens afgesproken tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel van Fulpen
25 januari 2021
Wout
24 januari 2021

Het is duidelijk te merken dat hier gepassioneerde vakmensen aan het werk zijn. Verse producten, met de hand gemaakte pizzabodem, dit proef je! Wil je de beste pizza's ga dan op locatie eten, als dit weer kan of haal je pizza's snel op. Het laten bezorgen is wat minder en komt de pizza's niet ten goede. De oliën en vocht krijgen dan te veel vat op de pizza en wordt wat slap. Tip voor de vakmensen, de oliën in een bakje bij voegen ipv al op de pizza. Eén keer hier besteld en je proeft Italië!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
24 januari 2021

Heerlijk eten en een snelle levering! Top zaak

Ilse en Yenthe
24 januari 2021

We hadden pizza Formaggi. Echt heerlijk. De blauwe kaas is heel subtiel aanwezig. Het zelfgemaakte brood is ook om je vingers bij op te eten. Dat lusten we iedere dag wel!

Pepe
24 januari 2021

Normaal super tevreden alleen mijn pizza was deze keer niet goed door gebakken helaas was het deeg iets rauw maar volgende keer haal ik gewoon weer mijn pizza bij jullie 🤗

Juliet
24 januari 2021

zoals altijd, ben ik heel tevreden en geniet het heerlijke eten

Van Leeuwen
23 januari 2021

Pizza's waren smaakvol, maar bijna koud bij levering

Ana
21 januari 2021
Rijsbergen
21 januari 2021

Uitstekende service

H. Emmerik
20 januari 2021

Prima pizza. Onze favoriet

Maxime
18 januari 2021

We hebben nu een aantal keer bestelt en elke keer is het weer top kwaliteit. Het eten is vers en dat proef je. Het personeel is vriendelijk en toch ook gastvrij als ik mijn bestelling kom ophalen. De service krijgt van mij dan ook een dikke 10!

Katinka
17 januari 2021

Precies op aangegeven tijd. Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
17 januari 2021

Pizza's heerlijk en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menno ‘t Hart
17 januari 2021

Heerlijke pizza’s en hele snelle bezorging. Wij gaan zeker vaker bij Farfina bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonardo
16 januari 2021
Jan
14 januari 2021

Was weer zeer smakelijk. Volgende keer weer.

R. Frijlink
13 januari 2021

Waan jezelf weer even in Italië met deze heerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Een echte aanrader!!

Christina
13 januari 2021

Je proeft dat dit echte italianen zijn die weten wat Italiaans eten is!

Jul
12 januari 2021

Heerlijk......

john
12 januari 2021

de pizza's zijn heerlijk. alleen de bodem moet iets minder zwarte verbrandingen vertonen en de champignons zouden iets dunner kunnen zijn en daardoor wat meer gebakken.

Fleur Pijnacker
10 januari 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
10 januari 2021

Heerlijk gegeten. Verse pizza met verse ingrediënten en heerlijk brood met smeersels. AANRADER !!!!

Erlanda
9 januari 2021

Bestelling op tijd. Je krijgt zelfs een telefoontje dat de bezorger onderweg is. Bruchetta is om je vingers bij op te eten. Pizza's erg warm, dus heerlijk. Extra topping wordt ruim toegevoegd op de pizza.

Nico
9 januari 2021
Hill
9 januari 2021

Pizzas waren helaas koud

Arno
9 januari 2021

Top kwaliteit! Hier alleen goede ingrediënten.

Bea
9 januari 2021

Rucola is niet op pizza aangebracht. Wel besteld en betaald.

Nick
9 januari 2021

Alles kwam op tijd, warm en verzorgd aan. Volgende keer hier mijn pizza bestellen ipv de domino’s. Dit is veel lekkerder en vult ook nog eens;)

Janet
9 januari 2021
Henk E.
8 januari 2021

Gewoon top!!!

Romy
7 januari 2021

Pizza was heerlijk, wel beetje afgekoeld al. Toetje citroencake was echt top, super lekker!

Janet
6 januari 2021
Juliet
6 januari 2021

Zoals altijd: snelle vriendelijke bezorging en de pizza was heerlijk 👍🏽👍🏼

Danny
6 januari 2021

Rijkelijk belegd, erg lekker! Super service.

Ramon
5 januari 2021

Wat een kwaliteit en service! Alle bestellingen tot nu toe zijn altijd vers, smakelijk en vooral heerlijk echt Italiaans eten. Binnen de opgegeven tijd worden bestellingen bezorgd. En zijn er wijzigingen of aanpassingen word je netjes nagebeld. Aanrader!!!

Stephanie
5 januari 2021

Helemaal top! Echt niets op aan te merken behalve dan dat je van dit heerlijke eten nooit genoeg hebt :D

Esther Dubbeldeman-Mets
3 januari 2020

Heerlijke pizza's en foccacia met dipjes. Het was weer genieten, authentieke smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erlanda
3 januari 2020

Goed warm en op tijd bezorgd. Pizza zalm met extra garnalen, lasagne en bruchetta waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dannis
3 januari 2020

Binnen een half uur m’n pizza s , man wat zijn deze pizza’s lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Warmerdam
3 januari 2020

Heerlijk pizza en precies op tijd bezorgd!

David Luteijn
2 januari 2020
Nicolette
2 januari 2020

Heerlijke warme ravioli ,pasta en pizza ! Goed snelle bezorging 👍

Mario
1 januari 2020

Prima eten...snel bezorgd. Goede kwaliteit

Janet
1 januari 2020
Jolanda
1 januari 2020

Service is goed, producten ook goed en vleeswaren vers. Antipasti voor 2-3 personen ruim voldoende. Helaas voor ons te veel vlees en te weinig variatie op de schaal. Vitello tonnato had voor ons te weinig saus

Hans Scheurwater
29 december 2020

Top kwaliteit!!

Meredith
24 december 2020

Lekkerste pizza, pasta en anti pasta ever

Hundersmarck
24 december 2020

Heerlijk gegeten, prima pizza's !!

Jan
23 december 2020

Pizza en antipasta waren weer verrukkelijk.

Juliet
23 december 2020
Ruben & Annemarie
20 december 2020

Gewoon heerlijk authentiek. Wanneer het iets later word belt men gewoon netjes. Niets op af te dingen. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
19 december 2020

Koud en niet gesneden

Nelly
19 december 2020

Het was weer genieten, deze keer ook toetjes besteld en die waren echt heerlijk! Zeker de torta limone was smullen.

Frieda
18 december 2020
Suus van Kampen
18 december 2020

Geweldig!! Zoals altijd! En we bestellen vaak ;)

Juliet
17 december 2020

Heerlijk! Hartelijk bedankt voor t fijne eten 👍😊

Gerben karsch
16 december 2020

Heel goed!

Marjolijn
14 december 2020

Super lekkere pizza's en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
14 december 2020

Prima op afgesproken tijd bezorgd. Heerlijke pizza’s en pasta!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schoop
13 december 2020

Was weer heerlijk!

Dannis
12 december 2020

Top pizza’s en binnen het uur bezorgd

Charissa
12 december 2020

Lekkerste pizza's van leiden! Goede service en vriendelijk personeel!

Petra
12 december 2020

Weer heerlijk zoals altijd 🤗

Gra
12 december 2020

Lekkere pizza, bezorging precies op tijd.

Dennis
11 december 2020

Altijd lekker! December pizza is heerlijk.

Carin
11 december 2020

Super snelle bezorging en heerlijke warme pizza!

Janneke
11 december 2020

Superrrr lekker en wederom optijd.

Kitty
10 december 2020

Ik had de pi