Beoordelingen van Farina Pizza Leiden

Recente recensies

5.0
Nvt
24 juli 2021
Paul
23 juli 2021
Ikjouen
22 juli 2021

Super eten en super snel bezorgd. Bestel daar heel vaak en altijd is het eten lekker en zijn de mensen super aardig.

John
22 juli 2021

Op dit moment de beste pizza's van leiden. Prijs kwaliteit is super goed. Smaak is gewoon lekker.

christa
21 juli 2021

Iets later dan aangekondigd maar super lekkere pizzas

patty van dam
18 juli 2021

Foccacia met vitelli tonato staat in mijn top 3! Echt heerlijk vers bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nvt
18 juli 2021

In de bevestigingsmail stond een bezorgtijd van 1 uur. Uiteindelijk 2 uur gewacht op de bestelling. Na 1.5 uur meerdere keren proberen te bellen waar de bestelling bleef, helaas geen gehoor. Dit aangegeven bij de bezorger, helaas was hij niet erg begripvol. Begrijpelijk als het op drukke dagen wat langer duurt, maar prettig om dit ook naar de klantt e communiceren. Eten was gelukkig lekker, zoals we inmiddels gewend zijn bij Farina.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
18 juli 2021

De pizza en focaccia was heerlijk warm. Helaas ontbraken de smeersels bij de focaccia en hebben we na de verwachte bezorgtijd nog ruim drie kwartier extra moeten wachten. Telefonisch waren ze onbereikbaar op dat moment. Het was zondagavond een waarschijnlijk erg druk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jada Linthorst
18 juli 2021
Raymond
17 juli 2021
Monica
16 juli 2021

The order arrived perfectly on time and the food was really good.

Dionysios Soukeras
15 juli 2021
Daan
11 juli 2021

Altijd top pasta’s en pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
11 juli 2021

Alweer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliet
11 juli 2021
Juliska
10 juli 2021

Culinaire Italiaanse pizza's ! Heerlijk.

Rien
10 juli 2021

Altijd heerlijk!

Selina
10 juli 2021
van Westing
9 juli 2021

Fantastische pizza's, verse groenten erop en vriendelijk en warm bezorgd.

Ron en Wilma
5 juli 2021

Her was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van yperen
5 juli 2021

Heerlijke dunne pizza. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gydo
4 juli 2021

Het is dat ik maar 5 sterren kan inklikken ! Wat een fantastische pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
4 juli 2021

Lekkere pasta en heerlijke desserts

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Kraan
4 juli 2021

Zoals gewoonlijk smaakvolle pizza's met dunne bodem

Trea
4 juli 2021

Fijn om een goede pizza in de buurt te kunnen bestellen! De bodem van volkoren is top !

Juliette
3 juli 2021

Zoals altijd super lekker 😋

Schelvis
3 juli 2021

Met zorg bereid, heerlijke maaltijden. Denken ook goed mee met dieetwensen. Maaltijden zijn nog warm/heet als ze bezorgd worden, top!

Stam
1 juli 2021

Prima van smaak en goed geholpen Tot ziens

Christine Mare
1 juli 2021

De zalm pizza vond ik heerlijk!

M Mathijssen - de Bruijne
1 juli 2021

Heerlijke pizza bruschetta. Precies op tijd bezorgd!

Conny
30 juni 2021
Arjen
29 juni 2021

Bezorging prima op tijd op een drukke dag. Helaas ontbrak op één van de pizza's de extra bestelde champignons en was de topping van deze pizza naar een kant geschoven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
28 juni 2021

Heerlijk en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Latuny
27 juni 2021
Alice Boon-de Graaf
26 juni 2021

Het was heerlijk.

Wilko
26 juni 2021

Het eten van Farina is erg goed en zeer lekker; dat wist ik eigenlijk al. Maar deze keer hebben we het laten bezorgen omdat het regende (arme bezorger☺). Ik had als gewenste levertijd 20:00 uur aangegeven. De bezorger stond ca 15 seconden na 20 uur bij mij voor de deur. Ook dit hebben ze dus goed voor elkaar!

Leek
26 juni 2021

Was perfect!

Daan
25 juni 2021
L
24 juni 2021

Heerlijke pizza! Al meerdere keren besteld en altijd goed.

Dennis Wils
24 juni 2021

Gewoon goed zoals altijd.

Juliet
23 juni 2021
Nils
23 juni 2021
Paula Van den Broek
22 juni 2021

Weer genoten van de heerlijke pizza's, dit blijft een pareltje in Leiden !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne Lingerak
21 juni 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
20 juni 2021

Iets te laat maar dat komt door de drukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
20 juni 2021
Jannie
20 juni 2021

Heerlijke verse pizza’s etc De levering was netjes op tijd. Alleen 1 doosje met bruchetta’s waren denk ik omgevallen, dus was nogal rommelig. Neemt niet weg dat ze wel erg lekker waren. Gewoon erg goed eten! 👍🏻

Erik Libochant
20 juni 2021

Top pizza’s!!!!!

Angelique De Graaf
20 juni 2021

Een van de betere pizza's van leiden...

Raymond
20 juni 2021
Samira
20 juni 2021

Wederom heerlijke pizza’s !! Vriendelijke gastheer en gastvrouw, de ingrediënten zijn van goede kwaliteit waardoor wij keer op keer terugkomen.

Rene De Graaf
20 juni 2021
Gert
19 juni 2021

Erg lekker, als altijd

D van Deventer
18 juni 2021
Ilse
18 juni 2021

De Ravioli al Pomodoro e basilico was echt top, zo lekker heb ik m nog niet gegeten. Bezorger altijd vriendelijk en op tijd. Aanrader !

Fred
18 juni 2021

De pizza's waren zeer smaakvol en van superkwaliteit !!! Ook het dessert was ontzettend lekker. Alles was zeer goed verpakt en werd op de afgesproken tijd thuisbezorgd. Wij zijn zeer tevreden. Top !

Jan
17 juni 2021

Was weer super!

Mario
17 juni 2021

Prima gegeten zogauw altijd!

Paula Van den Broek
16 juni 2021

Top ! Genoten van de heerlijke pizza's en de lekkere voorgerechten !!

Karin
14 juni 2021

De beste pizza’s!! Stipt op tijd, complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JTI
13 juni 2021
Heerlijk in 1 woord!
13 juni 2021
Sandra
12 juni 2021

Op tijd, lekker heet en heerlijke pizza!

Karlijn, Voorschoten
11 juni 2021

De afgelopen maanden hebben we regelmatig een bestelling gedaan. Iedere keer hebben we heerlijke pizza's gekregen. Verder goede service en vriendelijke bezorging die eigenlijk altijd op tijd zijn. We zijn erg blij dat Farina bij ons in de buurt is gekomen!

David
11 juni 2021

Echt Italiaans! Zoals en Italiaan hoort te zijn. Altijd goed !

Erwin Martens
10 juni 2021

Prima!

Manon Gerrard
9 juni 2021

Heerlijke pizza's ontvangen en fijn dat er de keuze is voor een volkoren bodem. We hebben genoten.

Charissa
9 juni 2021

Altijd lekker en snel!

Silvana
9 juni 2021
Heuvel
7 juni 2021

Op tijd, warm en heerlijk van smaak!

Erol
7 juni 2021

Ik raad iedereen de pizza's van Farina aan. Pizza van een ambachtsman die uitstekende ingrediënten gebruikt, waarvan de kwaliteit zeker terug te proeven is. De pizza's steken met kop en schouder uit boven de andere pizzeria's van Leiden. Pizzeria #1

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
6 juni 2021

Top! Heerlijk eten Als we bestellen is het bij Farina!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliët
6 juni 2021
Janet
5 juni 2021

Meestal altijd goed Deze keer wat minder Werd netjes gebeld dat mijn eten later werd 👍🏻 Alleen mijn carpaccio had geen citroendressing En de tiramisu had geen slagroom Jammer maar kan een keer gebeuren Voor de rest heerlijk gegeten

Paul van Hoven
4 juni 2021

Eerlijke goede pizza die warm en exact op tijd werd bezorgd. De keuze aan toppings is verbluffend.

Anoniem
4 juni 2021
Rien
4 juni 2021

Heerlijk!

Esther
4 juni 2021
Ria
3 juni 2021
Til Luykx
31 mei 2021

Zooooo lekker, een echte aanrader en bezorger was er op de aangegeven tijd. Top

Rijsdijk
31 mei 2021
Chey
30 mei 2021

Mijn panini was er niet meer en het alternatief was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
30 mei 2021
Dirk van der Weijden
30 mei 2021
Ton
30 mei 2021

Prima pizza. Uitstekende kwaliteit. Echter wel wat later bezorgd dan aangekondigd. Plus punt is wel dat ik gebeld werd dat het wat later werd door enorme drukte. Dat is wel top natuurlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique De Graaf
30 mei 2021

Een van de lekkerste pizza's van leiden

Brian
30 mei 2021

Smaak van de pizza was prima in orde. Bezorgtijd was een uur maar dat was van te voren, nadat de bestelling geplaatst was aangegeven. Echter was de pizza koud bij aankomst. Bezorgen zal ik niet snel meer laten doen. Zelf ophalen en buiten op eten misschien een betere ervaring.

Gert Roelofsen
29 mei 2021

Uitstekend weer, zoals altijd

Gerda
29 mei 2021

Net weer een heerlijke pizza van jullie gegeten en was weer heerlijk en hij was er snel👌👌

Anoniem
29 mei 2021

Heerlijke pizza, goed op tijd!!!

Ilse
29 mei 2021

Pizza is altijd heerlijk. Komt helaas niet heel warm aan. Waarschijnlijk wonen we daarvoor te ver weg. Is wel een beetje jammer.

Marije
28 mei 2021
Wim
28 mei 2021
Juliët
27 mei 2021

Heerlijk zoals altijd

Marco
27 mei 2021
Ab
26 mei 2021

Heerlijke pizza.

Ilse en Yenthe
24 mei 2021

De pizza van de maand mei vinden wij een absolute aanrader. Net weer even anders dan de andere pizza's door de heerlijke spinaziebodem. Fantastische kwaliteit van het eten en we worden altijd vriendelijk ontvangen. Wij komen hier met heel veel plezier ons eten afhalen en als we binnenkort weer mogen komen we in het restaurant eten. Daar kijken we ook echt naar uit.

Sarlene
24 mei 2021

Heerlijke pizza, maar de gorgonzola bleef weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erlanda
24 mei 2021
Fa
23 mei 2021

Superlekker en heel snelle service!

Gert
23 mei 2021

Als altijd erg lekker

Katinka
23 mei 2021

Comfort food, heerlijk gesmuld

Karen
21 mei 2021

Iets later dan gemeld maar netjes gebeld dat ze eraan kwamen en de pizza vd maand was weer geweldig! Dit keer met spinaziebodem, hopelijk is het een blijvertje!

H. Emmerik
21 mei 2021

Heerlijk

Marco
21 mei 2021

All pizzas were almost burnt and the dough not properly cooked. We were really surprised as we have ordered at least 20 times pizza at Farina in the last years and we were used to excellent quality.

Gea Gerritsen
21 mei 2021
Anoniem
21 mei 2021
Martijn
20 mei 2021
Sylvia Kraan
17 mei 2021

Zoals altijd, zijn we heel tevreden. Jammer, dat pizza's zo snel afkoelen, er zit niets anders op dan stevig door te happen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dannis
16 mei 2021

16:30 uur besteld om op 17:45 uur te laten bezorgen. Precies om 17:45 uur belde de bezorger aan. Pizza’s waren weer verrukkelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien
15 mei 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Juliët
15 mei 2021
Nathalie
15 mei 2021

Geweldige service en super genoten van héérlijk italiaans eten. Echte aanrader!

Anoniem
14 mei 2021

Heerlijk

TNM
14 mei 2021

Pizza Calzone was aan de bovenkant verband :-(

Trea
14 mei 2021

Heerlijke pizza’s ! Vooral met de volkeren bodem !

Hans
13 mei 2021

Eten zoals gewoonlijk erg lekker. Maar nu wel lang moeten wachten op de bestelling, dit terwijl het een doordeweekse dag was

Reactie van Farina Pizza

Beste Hans, bedankt voor je reactie en het compliment. Het klopt dat de wachttijden gisteren extreem lang waren. We hebben onverwacht veel bestellingen voor een woensdag ontvangen. We hebben er met man en macht aan gewerkt. Helaas hebben we bij velen niet binnen de gebruikelijke bezorgtijd kunnen leveren, zo ook bij jullie. Bedankt voor jullie geduld en excuses voor het ongemak. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Farina

Esther
10 mei 2021

Heerlijke pizza's en wat hadden wij leuke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvana
9 mei 2021

Heerlijke pizza's zoals altijd en een vriendelijke bezorger. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
9 mei 2021

Heerlijke pizza en goed heet!

Karin Jansen Verplanke
8 mei 2021
joke
8 mei 2021

top pizza's en bezorging stipt op tijd.

Lidy
8 mei 2021

Pizza's waren heerlijk, super dat we er overheerlijke cannoli bijkregen!

Jennie
8 mei 2021

Wederom top pizza’s en precies op tijd bezorgd! Echt heerlijke authentieke pizza’s.

Helen de Wolf
8 mei 2021

Was weer prima! Pizza’s waren goed, ik had pizza van maand mei, met spinaziebodem. Heel lekker. We hadden er dit maal citroentaart bij genomen. Zalig zeg. We verheugen ons er nu al op om in de toekomst eens te plekke bij jullie te komen eten ipv thuis

Oscar
8 mei 2021

Helaas een heel lange wachttijd van 1,5 uur wat vorige keer ook was.

Marcel
7 mei 2021

Het weer top

Sophie
6 mei 2021
Sophie
6 mei 2021
Carla
5 mei 2021

Was weer zalig 🤤

Juliet
5 mei 2021

Pizza en tiramisu smaakten voortreffelijk! Snelle bezorging, vriendelijke bezorging

Janny
4 mei 2021

Heerlijke pizza, super bodem en heerlijke carpaccio!

Hanemaaijer
3 mei 2021

Weer heel erg genoten van overheerlijke gerechten en een super attente service. We zijn heel erg blij met deze italiaanse fijnproeverij zo dichtbij huis,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JvW
3 mei 2021

Jammer dat er dit keer op de pizza vd maand (zalm) room zat in plaats van het kruidenmengsel dat ik daarvoor had 🥲

Nicolette
3 mei 2021

Heerlijke pizza’s , goed gevuld en dunne knapperige bodem 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Schouten
3 mei 2021

Heerlijke pizza's. Snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuke Wouters
2 mei 2021
H. Emmerik
30 april 2021

Heerlijk. Gewoon doen!

Bert
29 april 2021

de lunchbroodjes zijn echt een aanrader! hopelijk komen er nog meer vegetarische keuzes an broodjes op de kaart ;)

Ter Kuile
28 april 2021
Jada Linthorst
28 april 2021

De lekkerste pizza in jaren gegeten! Italiaanser kan het niet👍👏

Philip
28 april 2021

Heerlijke pizza en Italiaanse biertjes. Genieten met dit mooie weer 🌞

Marjoleine De Jong
28 april 2021

Heerlijke pasta deze keer gegeten. De pizza diavolo is ook heerlijk. Een echte aanrader. De bezorging ging sneller dan aangeven. Helemaal super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
28 april 2021

De beste pizza, 's van leiden

Gijs
28 april 2021

De bospaddestoelen zijn echt een aanrader 😋

Ingrid
28 april 2021

Super lekker gegeten. Pasta en pizza zoals je het ook in Italië eet.

Ton
27 april 2021

Top kwaliteit en strak op tijd. Heerlijk voor vier man

Anoniem
27 april 2021

Prima pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rocher
27 april 2021

Heerlijke pizza's zoals altijd geen klachten. Zoals mijn zoontje van 4 zegt:"Het was niet zomaar lekker het was mega overheerlijk lekker!"

Sierat
27 april 2021

Prima producten tijdig bezorgd!👍

joop
26 april 2021
Oscar
26 april 2021

Goede pizza maar lijkt wel dat het deeg wat anders is de laatste tijd. Voorheen vond ik het lekkerder....of het is verbeelding 🤔

Klara
26 april 2021

Heerlijk pizza :)

Gijs
26 april 2021

Zoals altijd, Italiaanse kwaliteit

Kees
26 april 2021

Heerlijk!

Gijs
21 april 2021

Op verzoek een calzone pizza met gorgonzola en ui. Zooooo lekker! Deze pizza's zijn de beste uit leiden.

Marjan
20 april 2021

Bezorging was snel. Pizza en pasta van goede kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten.

Fran
19 april 2021

op tijd bezorgd en TOP Pizzas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
19 april 2021

Voor de eerste keer besteld en was top alles lekker vers en goed warm en netjes op tijd er komt zeker een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
18 april 2021
Brigitte
18 april 2021

Heerlijke pizza gegeten!

J. Heruer
18 april 2021

De bestelling was niet dit keer niet heel warm maar was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
18 april 2021

Altijd smaakvolle pizza's met een dunne bodem. De bezorger was heel vriendelijk

Monique
18 april 2021

Ze waren weer heerlijk

Onno Laman
18 april 2021

Uistekende pizza's en lasagne. Bezorging was wel wat aan de late kant maar geen probleem.

Henk
18 april 2021

Pizza was erg lekker maar wel 20 minuten later bezorgd dan aangegeven

Poppenkop
17 april 2021

Prima,lekkere pizza s

Gijs
17 april 2021

Stuk voor stuk heerlijke pizza's. Ingredienti originale. Misschien in de toekomst ook een glutenarme of glutenvrije bodem?

Silvana
16 april 2021
Wanders
16 april 2021
Angela
15 april 2021

Altijd heerlijke pizza’s en een snelle levering

Juliet
15 april 2021

De pizza van de maand vond ik heerlijk, heel speciaal. Wel niet meer zo warm, maar de smaak maakte alles goed. De vriendelijke bezorger kwam zelfs vroeger als afgesproken.

Demi
14 april 2021
MI
12 april 2021

Heerlijke pizza’s met krokante dunne bodem, ook de volkoren bodem was smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
12 april 2021

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
11 april 2021
Gert
10 april 2021

Ook in dit weer goed als altijd

Vincent de Vlugt
10 april 2021

Uitstekende pizza, zoals altijd

Claudia
10 april 2021
Harold
10 april 2021

Leuk presentje bij de bestelling ivm verjaardag zoon. Heel attent. Een heerlijke echte Italiaanse pizza. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik adviseer wel om de bezorger te laten bezorgen net mondkapje op tijdens deze corona tijd. Bezorging ruim op tijd

Juud
10 april 2021

Weer erg lekker! Updates over de bezorging zijn handig!

Frieda
10 april 2021
Ligtvoet
10 april 2021

Echt super lekker

patty en martijn
10 april 2021

Hij was weer met de liefde gemaakt de pizza, vers warm en met liefde gemaakt!!

Raymond
10 april 2021

Heerlijk eten!

Vivian Curfs
9 april 2021

Heerlijk

Gerben Karsch
8 april 2021

Leuke tent. Top-eten

Monique
8 april 2021

Heerlijke pizza’s en goede bezorging.

Poppenkop
5 april 2021

Heerlijk. Vlotte bezorging.

Dhtop
5 april 2021

Top

Gert
5 april 2021

Prima, en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
5 april 2021

Uitstekende pizza's, snelle bezorging

Wouters
4 april 2021

De pizza’s waren lekker knapperig,we hebben heerlijk gegeten! We gaan snel weer bij jullie bestellen!

Bart
4 april 2021

Verrukkelijke pizza’s. Perfecte bodem. Levering altijd op tijd. Pizza zo als pizza moet zijn.

Carla
4 april 2021

Super lekker. Ik vraag altijd een hele dunne bodem, en dat lukt elke keer weer. Zo lekker.

Anoniem
3 april 2021

Heerlijke pizza's. En tartufo limoncello weer heerlijk

Dré
3 april 2021

Echte Italiaanse pizza's, dezelfde als Karalis, beste van Leiden.

Staveren
3 april 2021
Andrea fringuello
3 april 2021

Wederom lekker gesmikkeld met een lekker wijntje als bonus. Top service.

Ad Janse de Jonge
2 april 2021

Prima welkom en vlot, vriendelijk en snel geholpen !

Faas
2 april 2021

Prima service en kwaliteit, heerlijk eten!

Juliët
2 april 2021

Heerlijke pizza en salade, snelle en vriendelijke bezorging

Bernard
29 maart 2021
Poppenkop
28 maart 2021

Heerlijke pizza,vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamsteeg
28 maart 2021

Het was heerlijk , precies zoals verwacht en ook lekker warm. En snel bezorgd

Anoniem
28 maart 2021

Pizza's waren heerlijk, alleen niet heel warm meer. Desserts waren ook heerlijk vooral limoncello taartje

M v berne
28 maart 2021

Wij vragen altijd of er op het raam geklopt kan worden ivm baby, maar toch wordt er aangebeld..

Gert
27 maart 2021
Wiep Klaas Smits
27 maart 2021

Perfect op tijd bezorgd, pizza's fantastisch. Had deze keer voor het eerst ook bruschetta; door de bezorging helaas niet zo knapperig als ik gewild zou hebben, maar wel heerlijk van smaak. Geen idee hoe dit te voorkomen zou zijn geweest...

Dannis
27 maart 2021

Had om 15:30 van te voren besteld en gevraagd om 17:30 te bezorgen. En precies optijd bezorgd en natuurlijk onwijs lekker gegeten.👍

Joyce van der Meel
27 maart 2021
Kersten
26 maart 2021

Onze ervaringen waren altijd goed, maar in de loop der tijd ontvangen wij vaker bestellingen waar het een en ander aan schort. In het verleden tot twee keer toe focccacia besteld waar we geen smeersels bij hebben gekregen. Vanavond een pizza besteld met truffelolie waarbij de truffelolie ontbreekt. Bij een andere pizza ontbrak de pepperoni. Hoop dat dit wel gaat verbeteren, want we stellen het erg op prijs dat we krijgen wat we bestellen.

Ramon
25 maart 2021
Monique Overvliet
24 maart 2021

Toppers. Zo verrukkelijk eten goede service. Gelukkig zitten ze bij me om de hoek.

Robert
22 maart 2021

Heerlijke pizza's zoals altijd. Top👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk van der Weijden
21 maart 2021

Altijd zeer goede kwaliteit en service. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
21 maart 2021

Heerlijke pizza’s , prima bezorging. Dit was mijn eerste bestelling bij Farina, er volgen er zeker meer. Top!

Nico
21 maart 2021

De carpaccio is goddelijk lekker i❗❗

Gert
20 maart 2021

Weer lekker

Sylvia
20 maart 2021

Zeer smaakvolle pizza's met de perfecte bodem. Op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

M van Fulpen
19 maart 2021

Heerlijke pizza’s

Demi
19 maart 2021

Weer heerlijk gegeten!

WvS
19 maart 2021

Heerlijk Italiaans!

Jan
19 maart 2021

In 1 woord weer TOP. Volgende keer weer.

Richatd van ruitenburg
19 maart 2021

Het was top , volgende keer bestel ik weer 👍

John Berkhout
15 maart 2021

Was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisabeth
14 maart 2021

Heerlijk gegeten! Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demi J
14 maart 2021

Voor het eerst hier wat besteld. Onwijs lekker gegeten. Gaan we vaker doen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel van der mee
14 maart 2021

Fantastisch lekkere pizza goede kwaliteit Zeker een aanrader en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse en Yenthe
14 maart 2021

Als je eenmaal bij Farina hebt gegeten of hebt besteld, wil je nergens anders meer naar toe. De kwaliteit van het eten is echt heel erg goed en de mensen die er werken zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Wij rijden daar graag een stukje voor om.

Gert
14 maart 2021

Weer erg lekker

Tamara
14 maart 2021

Heerlijk!!! Echt een aanrader En op tijd!

Marjo
12 maart 2021

Heerlijke pizza’s.

Jo
12 maart 2021
Shannon
12 maart 2021

Het eten was lekker, maar niet warm. Jammer, aangezien het restaurant op nog geen 10 minuten afstand zit.

Conny
11 maart 2021

Het was echt weer heerlijk en super snel bezorgd.

Juliët
11 maart 2021
Paul
10 maart 2021

Nooit gedacht maar superlekker die vegetarische pizza en pasta!

Jan
8 maart 2021
Kruijs
7 maart 2021

Heel goed eten! Pizza’s , pasta’s , voorgerechten zijn heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Poppenkop
7 maart 2021

Heerlijke pizza. Vlotte bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
7 maart 2021

Was weer heerlijk, echt de lekkerste vd regio,. Hoop dat jullie weer snel helemaal open mogen!

Berkhout
7 maart 2021

Kwaliteit pizza’s was minder goed dan normaal.

Martin
7 maart 2021

Heeerlijk eten, alleen mag het iets meer pasta zijn ...

Gert
6 maart 2021

Wederom erg lekker

Syl
6 maart 2021
Silvana
6 maart 2021
Janneke
5 maart 2021

Was weer fantastisch lekkerrrrrr. Tot de volgende bestelling.

Jonathan Sample
5 maart 2021

Great pizza - we really enjoyed it. Good base, and nice fresh ingredients. I was also impressed by your restaurant - it looked nice and clean and the service was really friendly. Many thanks!

Nicole
3 maart 2021

Wat een traktatie..supervers,niet vet. Wil nooit meer andere pizza's

Anne
1 maart 2021

Pizza was goed warm en lekker belegd, maar de bodem was een beetje taai. De bezorger kwam zingend de bestelling afleveren :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
1 maart 2021

Wat een heerlijke pizza's en foccacia!! Bezorging keurig op tijd. Wel op tijd bestellen want het duurde een uurtje voor het geleverd kon worden. Dit was ook wel op zondag. Maar we hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
1 maart 2021

Heerlijke pizza's en een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. van West
28 februari 2021

Heerlijke pizza. Echt weer even een vakantiegevoel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
28 februari 2021
Gijs
28 februari 2021

Heerlijke pizza's en super heet geleverd

Vincent de Vlugt
28 februari 2021

Beste pizza van Leiden. Proeven is geloven.

Jules
27 februari 2021

Heerlijke, echte Italiaanse pizza's!

Gert Roelofsen
27 februari 2021

Weer prima

Lucia
27 februari 2021
Judith van der Griendt
27 februari 2021

Snelle bezorging, en pizza’s nog goed warm. Lekker dunne bodem, heerlijk en origineel belegd. Misschien een beetje te veel zout naar onze smaak.

Anoniem
26 februari 2021

De beste pizza’s van Leiden. Snelle bezorging en top kwaliteit!

Car
26 februari 2021

Helaas was de pizza niet goed. Er zaten totaal geen garnalen op en geen room. Dure pizza zo. Bruchetta zat geschud in doos.

Ron
26 februari 2021

Verwachting waargemaakt!

maxime klein
25 februari 2021

De pizza smaakte goed zoals alle gerechten die er besteld waren. De hoeveelheid was ook goed afgestemd. De ingrediënten op de pizza van de maand smaakte ook echt vers. Een echte aanrader want we bestellen er graag!

Wil
25 februari 2021
Tristan
25 februari 2021

Zoals altijd is de Diavola fantastisch. Beste pizza van Leiden! Aan te raden daar nog extra truffelsalami bij te nemen :)

Erwin Martens
24 februari 2021

De lintpasta en de Lasagna waren weer heerlijk en heel snel bezorgd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Kirsten
23 februari 2021

Heerlijke pizza! De vorige keer waren we niet tevreden, de eigenaar heeft toen contact met ons opgenomen en vandaag hebben we weer een heerlijke pizza van Farina gegeten! Super service en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Ham
22 februari 2021

Kwaliteit zoals gewend, buitengewoon. Top producten en top smaak. Aanwinst in pizzeria land.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onno Laman
21 februari 2021

Top. Overheerlijke pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
21 februari 2021

Hij smaakte erg lekker en de bodem was mooi dun en krokant. Daar hou ik van. Beter dan dikke zompige bodems.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
21 februari 2021

Was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
21 februari 2021

Erg lekker.

Familie Paes
21 februari 2021

Zoals altijd grote klasse ! Een snelle levering.

Antoinette
20 februari 2021

Wat een heerlijke pizza's en een nog lekkere tiramisu gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

Caroline
20 februari 2021
joke
20 februari 2021

Heerlijke pizza's precies op tijd klaar toen ik ze op kwam halen. Ook de tiramisu was voortreffelijk. goede kwaliteit en prima service en allemaal voor een zeer betaalbare prijs

Dennis
20 februari 2021

Al meerdere keren besteld, maar deze keer viel het een beetje tegen. Lang moeten wachten op de pizza’s, die vervolgens nagenoeg koud waren. Ook al was dit bij een aantal pizza’s door de later toegevoegde ingredienten te verklaren, hadden we ze toch wel iets warmer verwacht.

Angela
20 februari 2021
Jan
19 februari 2021

Wat een genot toch iedere keer weer die overheerlijke pizza's en niet te vergeten de bruschetta

Patrick van der heiden
18 februari 2021

Elke maand weer een feest die Pizza van de maand. Fijn dat de Tartufata vast op de kaart staat. Wat een heerlijke pizza.

Albert Dekker
17 februari 2021

De pizza’s waren, zoals altijd, weerwerk lekker

Paul
17 februari 2021

Pizza calzone was niet helemaal gaar maar toch lekker genoeg. Volgende keer herkansing!

Juliët
17 februari 2021

Mijn lievelingspizza, diavola, had vandaag een hele vreemde smaak. De salami smaakte vreemd en sterk zoutig. De rode peper en het basilicum werden vergeten. De rest smaakte gelukkig heerlijk.

Frank
15 februari 2021

Pizzas waren nagenoeg koud bij bezorging, die ook nog te laat was. Een pizza was erg nat, bodem leek meer op een pannenkoek. Andere pizza was erg karig belegd. Erg dure pizza's voor wat je krijgt. Tiramisu was overigens wel lekker...

Ilse en Yenthe
15 februari 2021

Het Valentijnsmenu overtrof al onze verwachtingen. Het zag er prachtig uit en het was heerlijk. Echt met liefde bereid.