Beoordelingen van Farina Pizza Leiden

Recente recensies

5.0
anoniem
10 juni 2024
Ron
7 juni 2024
P
7 juni 2024

Heel lekker en leuk dat je ook een kleinere pizza kan bestellen. Maar niet OK dat ik 1,5u heb moeten wachten op één pizza en bijna een half uur langer dan aangegeven in jullie bevestigingsmail.

Thijs van der Werf
1 juni 2024

De pizza's waren zoals altijd verrukkelijk, beste van Leiden e.o. Normaal is de bezorging altijd stipt op tijd, dit maal duurde het slechts 10 minuutjes langer, maar daar werden we keurig telefonisch over ingelicht. Ongekende kwaliteit van pizza's én service, chapeau!

hans v.d. Steeg
31 mei 2024

Duurde even , maar een drukke winkel zegt genoeg. Echt lekkere pizza's

Sanne
30 mei 2024

Fantastisch lekkere pizza’s en precies op de gewenste tijd geleverd! Perfetto!

Menno
26 mei 2024

Oordeel is simpel: beste pizza’s van Leiden. Top.

Yannick
25 mei 2024

Pizza kwam helaas koud aan, vandaar de mindere beoordeling op kwaliteit.

Lesya
25 mei 2024

Delicious, as always!

Jos Uitendaal
24 mei 2024

Alles goed verzorgd en smaakvolle pizza's

Manuel Snijders
24 mei 2024

Weer heel lekker, iets dikker belegd voor 5 sterren.

Nico
22 mei 2024

Heerlijk!

Esther Dubbeldeman-Mets
20 mei 2024

Het was weer heerlijk. De pizza's warennnog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
19 mei 2024
Sharona
19 mei 2024

Pizza was bijna koud en de brushetta was een soort bouwpakket geworden omdat alles overhoop lag helaas… de smaak was wel erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TM
19 mei 2024

Was wederom heerlijk, warm bij aankomst, goede communicatie.

Anoniem
18 mei 2024

Fijn dat limoncello tartufo er weer is. Hadden alleen indruk dat bodem van pizza's anders was, dikkere bodem en meer broodachtig. Jammer.

Mimi
18 mei 2024

Heerlijke pasta, snelle bezorging

Mario Hensing
13 mei 2024

Heerlijk gegeten, echt een aanrader

Meijer
11 mei 2024
Giacomo Solaroli
11 mei 2024

Great pizza, perfect delivery

Linda
11 mei 2024
Carla
9 mei 2024

Was weer heerlijk hoor!

Irma
9 mei 2024

Het was weer heerlijk

Leo
6 mei 2024

Een pizza met heerlijke soepele bodem, goed warm en snel bezorgd. Mag iets meer belegd worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blom
6 mei 2024
Samira van Steijn-el Ahmadi
6 mei 2024

Wij hadden 2 pizza’s besteld, ondertussen bezoek erbij thuis dus last minute gebeld voor een extra pizza erbij, was top geregeld, we hebben weer heerlijk gegeten (ons bezoek ook) ❤️😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
5 mei 2024
Marzia
4 mei 2024

The pizza is really good and made with good ingredients, really authentic. The waiting time was a little long, but overall we were very satisfied!

maxime klein
2 mei 2024

Altijd goed!

Born
1 mei 2024

Eten heerlijk bezorging precies op gevraagde tijd

Marc
29 april 2024

Blij met zo’n pizzabakker in de buurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse van den Berg
29 april 2024

Beste Farina, helaas waren de Regina en Norma pizza met volkorenbodem die wij gisteren ontvingen (weer eens) lauw. We gaan het ze helaas niet meer bestellen. We wonen kennelijk te ver van jullie vandaan. Erg jammer, maar om meer dan € 30,- uit te geven voor twee lauwe pizza’s vind ik gewoon zonde. De pizza’s zelf waren ook minder smakelijk dan die van exact twee weken geleden op zondag. Die heb ik toen gehaald, omdat jullie op die dag niet bezorgden. Al met al erg jammer! Met vriendelijke groet, Ilse van den Berg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JT
27 april 2024
Gerda
24 april 2024

De pizza was echt heerlijk en de bezorger was erg snel👌

hans v.d. Steeg
22 april 2024

houden zo!!

M. Gerrard
21 april 2024

Heerlijke pizza op dunne bodem en snel bezorgd!

Berkhout
20 april 2024

Opnieuw heerlijke pizza’s. Mooi dat jullie al jaren kwaliteit blijven houden.

Mandy
19 april 2024
Jacky
19 april 2024

Wachttijd was een uur maar kwam al na een half uur na besteld te hebben. Goede service, lekkere pizza's.

Juliët
19 april 2024
Bahar Farshchi
17 april 2024

Heerlijk!! Had ik er maar direct twee besteld!

Anoniem
15 april 2024
Marjan
14 april 2024

Zowel de lasagna als de pizza waren koud. De saus van de lasagna was vooral bechamel, voor worst en asperges had je een vergrootglas nodig. De pizza was slap en de versiering met koude roomkaas? snap ik niet helemaal. Jammer, ik had na de opening van Farina betere ervaringen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor
13 april 2024

Geweldige pizza en gezellige werknemers!

Ymte H.
13 april 2024

De pizza zijn van echte topkwaliteit. De bodem perfect, de grootte is perfect. De vulling van de Calzone is voortreffelijk. Eigenlijk is er geen enkele reden om niet bij Farina te bestellen. Dit smaakt naar meer.

Cornelissen
8 april 2024

Heerlijke pizza’s, bijzondere smaken. Snel en correct bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian van Velzen
7 april 2024

Pizza was uitstekend en bestelling ging gesmeerd

Hans
7 april 2024

Pizza’s weer super lekker en bezorger super snel en super vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
5 april 2024

Jammer genoeg is de pizza zo op Hierdoor is die eigenlijk te klein Het is altijd net iets te weinig Maar teveel is nooit goed zeggen ze Heerlijke pizza

Kees
4 april 2024

De pizza's waren wederom Heerlijk! Dankuwel!!

Kramer
30 maart 2024

Heerlijke pizza’s..welke je ook neemt.

Wendy Buis
30 maart 2024
Thijs
25 maart 2024

Heerlijke authentieke smaken, de pizza salciccia met heerlijke venkelworst, de pizza norvegese met zalm, kappertjes ruccola en echte heerlijke romige mascarpone. Allebei toppers, net zoals de andere gerechten op de kaart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
24 maart 2024

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Hollaar
24 maart 2024

bestelproces en kwaliteit eten was prima, zo ook de bezorging. Jammer dat het eten koud was. Inmiddels hierover telefonisch contact gehad met Farina. Was jammer omdat we tot nu toe altijd goede ervaringen hebben gehad.

Marcel van Fulpen
18 maart 2024

Wij bestellen regelmatig een pizza bij jullie en dit was de 1e keer dat we een lauwe pizza hadden en daarom was het al erg slap om te eten. Kan gebeuren maar ik hoop dat de volgende keer weer goed gaat want we vinden jullie pizza’s altijd erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berkhout
18 maart 2024

Kwaliteit was wederom erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Hakker
17 maart 2024

Pizza was weer van topkwaliteit. Je proeft het echte Italië. De bezorger kwam ondanks het slechte weer met een glimlach op zijn gezicht op de fiets onze pizza brengen omdat ik weer te lui was om deze zelf te halen. Respect ! En bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaldert Rus
17 maart 2024
Marianne Lingerak
16 maart 2024

Was heerlijk, en mooi op tijd

Irma
10 maart 2024

Pizza smaakte weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tai
10 maart 2024

De pizza's waren erg lekker. Alleen de bezorger deed wel vreemd. Hij wilde niet zijn tas van zijn rug halen, om de pizza's af te leveren. Hij keerde zijn rug naar mij toe en vroeg of ik de pizza uit de tas wilde halen. De reden daarvoor was dat hij het te veel gedoe vindt om alles in- en uit te pakken.

Sanne
9 maart 2024

Beste pizza’s van Leiden en omstreken! En elke keer perfect op de gewenste tijd bezorgd!

Gert
9 maart 2024

Uitstekend hoofd- en nagerecht. Prima bezorging.

Bert Landsmeer
9 maart 2024

Heerlijke pizza’s!

AEM Slingerland
8 maart 2024

Zoals altijd, perfect bezorgd en lekker!

Julie
7 maart 2024
Faas
3 maart 2024

Heerlijke pizza's, bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
2 maart 2024

Bezorging was netjes op tijd. Het eten was nauwelijks warm meer. De kwaliteit van het eten in het restaurant vinden wij echt veel beter dan van deze bezorging.

Annuska
29 februari 2024

Lekkerste pizza's van Leiden!

W.K.Smits
26 februari 2024

Fantastische pizza (speciaal even benoemen Pizza Verde Zucchine e Gamberi, en Bruschetta). Bezorging iets later dan verwacht, maar geen drama.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
26 februari 2024

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
25 februari 2024

Echte Italiaanse smaak. De juiste ingrediënten, de juiste oventemperatuur, en gemaakt met pure vakmanschap en passie. Ondanks de grotere afstand toch warm bezorgd door vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
22 februari 2024

Het zijn en blijven heerlijke pizza’s 🍕 Bestelling is altijd op tijd.

Sylvia Kraan
19 februari 2024

Wij bestellen vaker bij Farina, maar hebben nog nooit meegemaakt, dat de pizza's niet goed gebakken waren. De kaas was bijv. nog niet eens gesmolten en hebben uiteindelijk wat lauwe pizza's gegeten. Verder was de smaak wel goed. Heel jammer. We denken, dat de pizza's niet lang genoeg in de oven hebben gezeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
19 februari 2024

pizza's waren weer heerlijk. alleen jammer dat bovenkant van Calzone zo zwart was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars Berntrop-Bos
19 februari 2024

Super lekker en op tijd geleverd! Beste pizza die ik ken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zirkzee
18 februari 2024

Fantastisch heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
17 februari 2024

Wij hebben heerlijk gegeten. Alle vier de pizza’s waren smullen, net als het broodje met boter dat we erbij hadden. De kinderen vonden hun pizza overheerlijk!!

Belt
17 februari 2024

De pizza was weer geweldig. Ik had zelf spaghetti bolognese. Deze was heel erg zout. Jammer, want iets minder zout zou de smaak ten goede komen. Ik ben erg benieuwd of ik een reactie krijg?? Mijn mailadres is bij jullie bekend. Met vriendelijke groet Sonja Belt

JT
17 februari 2024
Thijs van der Werf
17 februari 2024

Onze nieuwe favoriete pizzeria in Leiden. Heel smaakvol. Bezorging was zelfs op vrijdag vrij vlot.

Marije
15 februari 2024

Geniale pizza’s, heel verfijnd en lekker. Precies op de afgesproken tijd bezorgd

Martijn
15 februari 2024

Farina is consistent in de goede smaak, zoals het zou moeten. Tip: ga een keer in het restaurant eten voor de echte ervaring inclusief Italiaanse vriendelijkheid.

Willem Reynvaan
11 februari 2024
Mark
9 februari 2024

Erg lekker en goede prijs kwaliteit verhouding. Pizza dozen waren ingedeukt bij bezorging, maar het regende dus alle respect voor de bezorger. Al bij al, top! Ga er vaker bestellen!

Karin Moseman
5 februari 2024

Drie verschillende pizza's besteld, alle drie heel erg lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
5 februari 2024

Pizza is zeer smaakvol, En toch niet te vet of te zout! (Burrata e Bresaola) We hebben dus erg lekker gegeten (zoals altijd met Farina)

Frank
4 februari 2024

Redelijke pizza, maar zuinig belegd. Zelfs weinig saus of kaas, alleen beleg midden op de pizza. De 5 cm tot de rand telt ook mee! Daarnaast duurde het bijna 1.5 uur en waren de pizza's niet goed warm meer. Zonde! Prijs/kwaliteit uit verhouding

Blom
3 februari 2024
Gilbert Buve
2 februari 2024

Eten is heel goed, bezorging tiptop. Wel vind ik €0,25 transactiekosten per bestelling/betaling eigenlijk niet kunnen. Dit kom ik nooit tegen bij online bestellingen

Jeroen
2 februari 2024

Mooi op tijd bezorgd. Heel behoorlijke kwaliteit.

B. de Boer
2 februari 2024
Anoniem
31 januari 2024

Weer heerlijk gegeten. Jammer nog dat tartuffo limoncello er niet meer is.

Edo van der Kemp
31 januari 2024

Pizza's waren wat verbrand maar toch niet echt warm. Er zaten 'luchtbellen' in de rand. Bodem was ook niet van gelijke dikte. Kwart van de pizza was de bodem dik.

Tuke Wouters
29 januari 2024
Robbin Kalkhoven
29 januari 2024

Heerlijke pizza Echt top kwaliteit

W van der Born
26 januari 2024

Heerlijke carpaccio

Blom
22 januari 2024